Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Καλημέρα στο φόρουμ...Έχω εν mi max prime και το messenger δεν μου δουλεύει καλά...Δεν δουλεύει η κάμερα της εφαρμογής. Πατώντας την συνεχόμενα για να βγάλω βίντεο και να το στείλω μέσω της εφαρμογής η εικόνα παγώνει με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση της εφαρμογής για να ξεκολλήσει...Γνωρίζει κάποιος κάτι;Έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή 2-3 φορές αλλά πάλι τα ίδια...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Όσοι έχετε βάλει την nougat είδατε κάποια διαφορά στην ευαισθησία του touch? Γιατί ο μόνος λόγος για να πάω από τώρα σε dev από stable είναι αυτός!
Στα ίδια επίπεδα είναι το touch. Έχει όμως θέματα σαν ρομ. Θέλει δουλειά ακόμα.
Αυτή η κλειδαριά που φαίνεται στην μπάρα ειδοποίησης τι είναι ωρε παίδες και πως μπορω να την απενεργοποιήσω ?
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Τράβα την κουρτίνα κάτω και δες αν έχεις το κλείδωμα περιστροφής της οθόνης ενεργοποιημένο
Αν δεν εμφανίζεται πήγαινε στο τελευταίο δεξιά εικονίδιο της κουρτίνας για να σου ανοίξει και τα υπόλοιπα μιας και δε χωράνε όλα -
Mπα Μιχάλη δεν ήταν αυτό .... Αυτό το είχα κάνει από την πρωτη στιγμή, μια και ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Τεδσπα, άλλαξα θέμα και ..... ωωωωωωωωωωωωωωωωωπ εξαφανίστηκε
=============== Μαρ 12th 2017, 3:35pm ===============
Ερώτηση προς τους Global Stable φέροντες ......
Επιλογή για ξεχωριστό ήχο σε κάθε κάρτα SIM έχουμε ? ΟΕΟ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Ρυθμίσεις, ήχος και δονηση, ήχος κλήσης τηλεφώνου, ρυθμίσεις σιμ επιλέγεις μόνη η δυο
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
ΟΚ, ΤΗΝΧ το βρήκα. Το έχουν ανάποδα. Όταν έχεις επιλεγμένη τη μονη κάρτα σου βγάζει επιλογή και για τις δυο SIM. Αυτό με μπέρδεψε ...............
Edit : Επειδή μέχρι τώρα όσες συσκευές xiaomi πηρα φορούσαν CN/EN Rom, και τώρα μου ήρθε το 4/128GB με 8.2.1.0 Global Stable, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει κάνει, ποια ακριβώς τα βήματα (η για την ακρίβεια ποιον ακριβώς οδηγό) να ακολουθήσω για να ξεκλειδώσω BL (έχω πάρει αδεια για ξεκλείδωμα) και να βάλω Εληνικη XTRV 7.3.9 ? Το 5μηνο+ που πέρασε από τότε που έκανα το 3/64 ήταν αρκετό για να τα ξεχάσω, επιλέον δε από τότε προστεθηκαν ROM (Global), οδηγοί κλπ.
Άντε γιατί μου λείπει η XTRV .....Κώστας
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi,, νομιζω αυτος ειναι ο οδηγος,,, υπαρχει μια περιπτωση, να κανω το ιδιο, για το 4/128 εννοω, με προβληματιζει η οθονη, απο το 3/64, ειναι κουραστικη, σε συγκριση με 2k οθονες.
=============== Μαρ 13th 2017, 7:25am ===============
Καλημερα. Επειδη εχω παραγγειλη, το 4/128, απο το honorbuy, Ιταλια , απο την Παρασκευη 10/3/2017, πληρωνοντας 35 δολλ μεταφορικα, μου εστειλαν ενα email το Σαββατο, οτι ειναι ~ preparation. Απο τοτε, τιποτα, απο οτι ξερω το στελνουν σε δυο μερες, τους εστειλα 2 email, δεν μου απαντησαν. Μια γνωμη; -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi,, νομιζω αυτος ειναι ο οδηγος,,, υπαρχει μια περιπτωση, να κανω το ιδιο, για το 4/128 εννοω, με προβληματιζει η οθονη, απο το 3/64, ειναι κουραστικη, σε συγκριση με 2k οθονες.
=============== Μαρ 13th 2017, 7:25am ===============
Καλημερα. Επειδη εχω παραγγειλη, το 4/128, απο το honorbuy, Ιταλια , απο την Παρασκευη 10/3/2017, πληρωνοντας 35 δολλ μεταφορικα, μου εστειλαν ενα email το Σαββατο, οτι ειναι ~ preparation. Απο τοτε, τιποτα, απο οτι ξερω το στελνουν σε δυο μερες, τους εστειλα 2 email, δεν μου απαντησαν. Μια γνωμη;
Κώστας
To Mi PC Suite δουλεύει με Xiaomi Mi Max Hellium [4/128GB] και εαν ναι με ποια version?Γιώργος, Xiaomi Mi Max Hellium [4/128GB], MIUI Global 8.5.1.0 Stable, Android 7.0 NRD90M
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0