Δεν θα δοκιμάσεις απλά μια έκδοση και τέρμα. Δοκίμασε 2-3 εκδόσεις με φθίνουσα πάντα σειρά...Ο/H ktsak έγραψε:
Χαχα, εμ έλα που δεν περνάει ......
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Παρελαβα σημερα το 4/128. Το εβαλα την καρτα sim, και να φορτισει. Το μεσημερι, ελεγχος bootloader κλπ.
=============== Μαρ 15th 2017, 12:53pm ===============
bootloader. False. Προσπαθω να κατεβασω την ρομ dev cn, κολλαει ο server. Αποπειρα ξεκλειδωματος δεν μπορεσα. Το mi ps suite, δεν το βλεπει. Παλι κολλησε ο σερβερ.
=============== Μαρ 15th 2017, 1:09pm ===============
με βασει οσα εγραψαν εδώ στο σαιτ, δεν μπορεσαν να κανουν το update με την συσκευή. ουτε και εγω ελπιζω σε κατι τετοιο, αλλα κολαει ο server, δεν μπορω να κατεβασω την ρομ.
=============== Μαρ 15th 2017, 1:48pm ===============
παιδια εγω δενμπορω να κατεβασω ουτε τις ρομ, κολλαει ο σερβερ. -
που σου κολαει? σε εμενα κανει μια χαρα download απο τον server της γερμανιας
σορρυ νομισα ελληνικη αλλα και απο την miui μια χαρα download κανειLenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
κατηργησα από τον λογαριασμο μου, και το 3/64, και το 4/128, kai προσθεσα μονο το 4/128. υποψιν και στο mi mix εχω τον ιδιο αριθμο,,, twin sim,, φυσικα τωρα εχω κλειστο το mi mix. μπορει καποιος να μου εξηγησει τι λεει η πιο πανω φωτο, η , δεν ξεκλειδωνει επειδή εχει stable global;
=============== Μαρ 15th 2017, 4:32pm ===============
ουτε τις ρομ, δεν μπορω να κατεβασω,, κολλαει η διαδικασια,, Αλλα παλι δεν εχω τις γνωσεις για φλασαρισμα. Δωστε το λινκ του κινεζικου mi pc suite, το αγγλικο δεν βλεπει το 4/128.
=============== Μαρ 15th 2017, 4:38pm ===============
Ο/H ktsak έγραψε:
Βρε Σάκη μου, αφού σε είπα ότι BL ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ με τίποτε έτσι όπως είναι. Αρα πάμε για CN Dev !!!!!
Ε το πρόβλημα είναι πως θα πάμε από Global Stable σε CN Stable. Αυτό ....
=============== Μαρ 15th 2017, 9:42pm ===============
με το κινεζικο, mi pc suite, perasa δυο φορες την εκδοση που ηδη εχω,, global stable 8.1.9.0,, δυστυχως δεν μπορω να περασω dev rom. το αρχειο fastboot rom dev εχει καταληξη .tar,, μηπως χρειαζεται καποια μετονομασια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κάθε απαντηση, σημαντικη!!!!!
=============== Μαρ 16th 2017, 10:00pm ===============
περασα τν ρομ global 7.3.9/ beta, και το ξεκλειδωσα το 4/128, αφου κατεβασα την recovery rom global developer. το πετυχα με το mi pc suite. -
Καλησπέρα,
Έχω μείνει λίγο πίσω στις ROM στο max μου (3/64). Είμαι στην 6.11.3 γαιτί αποφεύγω όσο γίνετε να μπλέξω σε περιπέτειες και να πρέπει να κάνω reset το τηλέφωνο. Αλλά νομίζω πως πλέον πρέπει να βάλω μια Nougat. Τι προτείνετε ότι είναι το ευκολότερο και καλύτερο από άποψη σταθερότητας και ελαχιστοποίησης ρίσκου να βάλω τώρα? Μπαίνει από πάνω η 7.3.9 ας πούμε ή πρέπει να κάνει reset? Επίσης stable nougat υπάρχει ελληνική ή ακόμα (δεν έχω καταλάβει αν η 8.2.2.0 είναι nougat). Γιατί άμα κάνω clean install σκέφτομαι μήπως βάλω stable -
το δεμα, που περιμενα απο AliExpress, με τρια προστατευτικα γιαλια, tempered.. glass, αξιας 7 ευρω, πηγαινει Θεσσαλονικη, στο Τελωνειο. Πηρα τηλ. Στο εξυπηρετηση πελατων ΕΛΤΑ, να υπολογιζω σε καθυστερηση πολλες μερες.
-
καμια 10αρια μερες και 3€ τουλαχιστον ......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Το δεμα το στελνουν τελωνειο Θεσσαλονικη.
-
καλημερα, χθες παρελαβα απο gearbest ενα xiaomi max , και ενω εγω αγορασα απο το site και ελεγε οτι φοραει MIUI8
Αυτο μου ηρθε φοραει 7 , ακομα ειχε 2 κλησεις σε ακυρα νουμερα πριν 5 μηνες , και μολις το ανοιξα μου δειχνει οτι η μνημη available ειναι 1,5 απο 3. ειναι φυσιολογικα?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε??--Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
*~Νίκος Καζαντζάκης~* -
Για την μνήμη είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Για την ρομ ,ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια έχεις
Για τους αριθμούς που βρήκες, δεν ξέρω τι να σου πω -
ξέρει το 11888!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ξέρει το 11888!!!!
--Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
*~Νίκος Καζαντζάκης~*
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0