@6adriano7 Μην ποστάρεις για το ίδιο θέμα από εδώ και από εκεί. Πιο πολύ σύγχυση προκαλείς και δεν θα εξυπηρετηθείς.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔιαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ,, αν θελεις να περασεις Ελληνικη ρομ.Ο/H 6adriano7 έγραψε:
mi max 128 gb.λοιπον παιδια πηγα στη vodafone με εξυπηρετησαν εβαλα την καρτα και την καρτα εξ.μνημη στο slot.τωρα.πηρα την συσκευη με official stable global rom (ota update & greek language).τι πρεπει να κανω.αυτα τα bootloader που λεγετε κλπ.παω κατευθειαν εκει που λεει αναβαθμιση ελληνικης rom ? γραφει πρεπει να εχω ξεκλειδωσει το bootloader rom.με βοηθατε λιγακι?επισης για σιγουρια το δικο μου λεγεται mi max pro helium?ξερω οτι πολλοι εχουν αναλογες ερωτησεις στις προηγουμενες σελιδες.αλλα θαθελα ενα step to step περιεκτικο πιστευω τα πιανω γρηγορα,αλλα μην παω μονος μου και κανω τιποτα λαθη.αλλωστε τοσο καιρο εχω το redmi note 1.ειπα να τα χωσω για κατι καινουργιο.ευχαριστω.