λοιπον παιδια κερδιζω το βραβειο του μαλ@κα της ημερας σε μια μερα μπρικαρα καινουριο mi max 3/64 η ιστορια εχει ως εξης καινουρι κινητο με αγορασμενη απο vickmall global multilanguage rom ξεκιναω συμφωνα με τις οδηγιεσ να δω αν ειναι ξεκλιδωμενος ο booloader και ητα κλειδωμενος επειτα μηκα να το ξεκλειδωσω με το flashtool που το κατεβασα αποτο link αλλα βαζοντας τους κωδικους αλλα μου εβγαζε fatal error και αλλα καραγκιοζιλικια και κανω το θεικο και το απογειωνω το κοντερ ,παω στον updater του κινητου παταω τις τελειες και επιλεγω rebbotστο recover και αφου σβηνει το κινητο μου βγαζει σε μαυρο φοντο το περιγραμμα του κινητου με το καλωδιο πανω με που το συνδεω στο mi suite μου βγαζει update σε 8 μαλλον 1.1gb επιλεγω το ζωον και κανει επιτυχως αναβαθμιση ακι αφου περιμενω να αναψει εχω εδω και 2 ωρες ενα πολυ ωραιο χριστι=ουγεωννιατικο δενδρο που αναβοσβηνει 3 τελειες κατω και παει να αναψει και σβηνει επι δυο ωρεςπαιδια βοηθειαααααααα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα σα κανα κοριτσακι βοηθειστε σας παρακαλω!!!!!!!!!
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Ασχετο μεν, αλλα το ποστ σου τα σπάει. Ούτε μια τελεια. Όσο και να θέλει κάποιος να το διαβάσει, μονο που το βλέπει,το παρατάει. Λείπουν γράμματα, δεν έχει τελειες, δεν υτπαρχουν προτάσεις ..... Τι να πω, συμπάσχω στον πόνο σου που κατάφερες να το μπρικαρεις, αλλα sorry που στο λέω, δεν διαβάζετε οδηγούς, κάνετε ότι σας έρχεται στο μυαλό, και στο τέλος αρχίζετε και κράζετε απεγνωσμένα για βοήθεια ......
Δεν υπάρχει όλο αυτό
Μπορεί να παρεξηγηθώ γι αυτά οπου γραφω, αλλα δεν σας φταιει κανεις ............Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Οντως το πετυχες τα χω κανει σκ@τ@....και το τελευταιο που κοιταζω ειναι αν ξεχασα κομματα και τελειες.Επισης φυσικα και δεν φταις παντως διαβασα τις οδηγιες αλλα καπου στραβωσε η δουλεια και επαθα οτι επαθα .Δυστυχως απο την τελευταια φορα που ειχα νοτε 2 αλλαξαν πολλα πραγματα.Αυτη τη στιγμη ειμαι με μια συσκευη μερικων ωρων και 250 ευρω που ειναι απλα ενα μεταλικο κουτι.Επειδη εδω και ωρες ειμαι με χαπια και ψαχνω απεγνωσμενα γιατι δεν ειμαι του επιπεδου του δικου σας θα το εκτιμουσα αφανταστα αν μπορουσες να με βοηθησεις!Ευχαριστω πολυ.
-
Πρόσθεσε την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου για να μην την ψάχνουμε συνέχεια.
Ανέβασε μία φώτο από το κουτί και τα τεχνικά στοιχεία που έχει να δούμε ποιο Mi Max είναι
Μέχρι τότε βάλε το να φορτίζει στον φορτιστή τοίχου για τουλάχιστον 5-6 ώρες. -
Ευχαριστώ κύριε διαχειριστα η μπαταρία είναι στο 99% μόλις επιστρέψω σπίτι θα ανεβάσω φώτο του κουτιού
-
Ένα screenshot στα καλά του
-
ΟΚ...αυτό κάνει, όλες οι ρομ που κατεβάζεις πρέπει να γράφουν Helium ή Mi Max Pro.
Θα παιδευτείς λίγο αλλά θα στρώσει -
Ο/H vabene73 έγραψε:
λοιπον παιδια κερδιζω το βραβειο του μαλ@κα της ημερας σε μια μερα μπρικαρα καινουριο mi max 3/64 η ιστορια εχει ως εξης καινουρι κινητο με αγορασμενη απο vickmall global multilanguage rom ξεκιναω συμφωνα με τις οδηγιεσ να δω αν ειναι ξεκλιδωμενος ο booloader και ητα κλειδωμενος επειτα μηκα να το ξεκλειδωσω με το flashtool που το κατεβασα αποτο link αλλα βαζοντας τους κωδικους αλλα μου εβγαζε fatal error και αλλα καραγκιοζιλικια και κανω το θεικο και το απογειωνω το κοντερ ,παω στον updater του κινητου παταω τις τελειες και επιλεγω rebbotστο recover και αφου σβηνει το κινητο μου βγαζει σε μαυρο φοντο το περιγραμμα του κινητου με το καλωδιο πανω με που το συνδεω στο mi suite μου βγαζει update σε 8 μαλλον 1.1gb επιλεγω το ζωον και κανει επιτυχως αναβαθμιση ακι αφου περιμενω να αναψει εχω εδω και 2 ωρες ενα πολυ ωραιο χριστι=ουγεωννιατικο δενδρο που αναβοσβηνει 3 τελειες κατω και παει να αναψει και σβηνει επι δυο ωρεςπαιδια βοηθειαααααααα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα σα κανα κοριτσακι βοηθειστε σας παρακαλω!!!!!!!!!
μαλλον δεν ακολουθησες κατα γραμμα τους οδηγους αλλα εχουν φτιαξει λυσεις τα παιδια για ολα εδω.
-
Εισαι σε επίπεδα που φτιάχνεται... (νομίζω)
Καταρχάς πες μας τώρα πως είναι?
Το εκλεισες? Το άφησες στις τελείες? Δεν μένει εκεί και αναβοσβηνει όλη την ώρα? Αν μπεις recovery ή fastboot μένει εκεί? -
Αν και αυτη τη στιγμη ειμαι στην εργασια μου μολις το ανοιξα ,το κρατησα λιγο παραπανω το power για να ανοιξει,μου εβγαλε το mi και το android κατω με τρεις τελειες που αναβοσβηναν για 30 δευτερολεπτα περιπου μετα μια μπαρα κατω γεμισε και μετα πηγαινε να ανοιξει εκανε τη δονηση και εσβηνε μετα το ιδιο συνεχομενα .Για να το σβησω κρατησα πατημενα vol+ vol- power.Αυτα προς το παρον οτι εκανε δηλαδη ολη μερα εχθες.
παιδια συγνωμη για το αρχικο μηνυμα που γραφω σαν καθηστερημενος αλλα ηταν απο το εγκεφαλικο! -
Λογικό είναι, μην ανησυχείς θα φτιαχτεί, θέλει προσεχτικά βήματα μόνο και όχι βιαστικά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0