Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)

• Mi-MAX PRO
    • Να κάνω άλλη μια ερώτηση, το smart lock δεν δουλεύει έτσι; Εκτός του ότι λείπουν πολλές επιλογές και το Bluetooth unlock δουλεύει μόνο με το Mi band 2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχουν κάνει τοσο χάλια σε αυτό το σημείο...

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Αν συνεχιζουμε να ποσταρουμε για το Hellium στο νημα του Hydrogen και αντιστροφα, θα συμβουν 2 πραγματα:
      1ον. Το ενα θεμα θα γινει τεραστιο και το αλλο θα συνεχιζει να ειναι ανενεργο
      2ον. Το πιο πιθανο ειναι την απαντηση που επρεπε να ειναι στο κανονικο νημα να μην την δουν και οι αλλοι κατοχοι και πιθανοι ενδιαφερομενοι της συσκευης, μια και θα ψαχνουν στο κανονικο νημα, αλλα ...... τιποτε.
      Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει πρωτα να γινει συνηθεια και συνειδηση ολων μας και στη συνεχεια να παρεμβαινουν οι διαχειριστες αναλογα ......
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Αν συνεχιζουμε να ποσταρουμε για το Hellium στο νημα του Hydrogen και αντιστροφα, θα συμβουν 2 πραγματα:
      1ον. Το ενα θεμα θα γινει τεραστιο και το αλλο θα συνεχιζει να ειναι ανενεργο
      2ον. Το πιο πιθανο ειναι την απαντηση που επρεπε να ειναι στο κανονικο νημα να μην την δουν και οι αλλοι κατοχοι και πιθανοι ενδιαφερομενοι της συσκευης, μια και θα ψαχνουν στο κανονικο νημα, αλλα ...... τιποτε.
      Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει πρωτα να γινει συνηθεια και συνειδηση ολων μας και στη συνεχεια να παρεμβαινουν οι διαχειριστες αναλογα ......

Ισχύει έχεις δίκιο, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλύτερο να ήταν ένα το θέμα και για τις δύο υλοποιήσεις της συσκευής, έχω την εντύπωση ότι θα ήταν καλύτερα γιατί εκ των πραγμάτων αυτό συμβαίνει γιατί είναι λίγοι αυτοί που έχουν την 4gb, 128gb π.χ. και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ξεχωριστό θέμα για την 64gb έκδοση που εκτός της ποσότητας μνήμης δεν αλλάζει και κάτι άλλο. Προσωπική άποψη, νομίζω οτι ένα θέμα θα δούλευε καλύτερα.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Καλησπέρα σε όλους,
      Αν πάνε όλα καλά αύριο θα παραλάβω ένα Mi Max 64gb που πήρα για έναν φίλο.
      Επειδή ο φίλος δεν ψάχνετε πολύ λέω να του περάσω την Global Stable ήDeveloper που έχει και ελληνικά πλέον για να έχει και update και να μην χρειαστεί να ξεκλειδώσω τον Bootloader.
      Αν και έχω φτιάξει αρκετά xiaomi πάντα μπερδεύομε και έχω απορίες.
      1. Το 64gb είναι το Prime (helium) σωστά ;
      2. Πως θα δω αν έχουν περάσει μαγειρεμένη ROM;
      3. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω αν έχει China Stable/Developer και ποιόν αν έχει μαγειρεμένη ROM για να πάω σε Global ;

Ποια είναι η γνώμη σας; εφόσον το κινητό έχει Global rom έχει νόημα να ξεκλειδώσω τον bootloader ;
    • Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο.

=============== Δεκ 26th 2016, 7:24pm ===============

Ο/H ikaros80 έγραψε:

Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο.

Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθονης κατελειξα να φυγω απο miui και να παω σε αυτην την ρομ [ROM] [STABLE] Resurrection Remix 5.7.4 **Up… | Xiaomi Mi Max (ανακαλυψα οτι πολλοι με mi max 3/64 εχουν αυτο το προβλημα) μεχρι τωρα δουλευουν ολα αψογα, το τατς γαζωνει παντου. δεν μου αρεσει που δεν εχει κουμπι να κλεινουν ολες οι εφαρμογες με την μια, μενει να δοκιμασω καμερα την ημερα και μπαταρια, μεγαλη μου απορια παραμενει γιατι δεν τα λυνει η miui αυτα τα προβληματα, σε δοκιμη με αντουτου επιασε ανετα της 80000. Μπορει να μου λειπει η ασφαλεια της miui και το cloud και ολα αυτα τα καλουδια αλλα το προβλημα με το τατς ηταν μονοδρομος.
      Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
      Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
      Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
      Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
      Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
      Xiaomi Mi Band 1s
      Xiaomi Mi Band 2
      2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
      1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
      Xiaomi Amazfit Pace
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Διάβασα σε ένα φόρουμ που έγραφε ένα παλικάρι οτι στο mi max του δεν ανάβουν τα navigation buttons και μόλις παρατήρησα οτι δεν ανάβουν και σε εμένα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει, λέτε να είναι hardware το πρόβλημα;
    • Οπως έγραψα και διπλα, εμενα πάντα αναβαν. Και με GTV και με XTRV. Μάλλον είναι θέμα Rom ....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Οπως έγραψα και διπλα, εμενα πάντα αναβαν. Και με GTV και με XTRV. Μάλλον είναι θέμα Rom ....
      Τι κερδίζω με την Ελληνική, επειδή είμαι και λίγο άσχετος....
      Το πρόβλημα με το smart lock υπάρχει και στην Ελληνική ή έχει διορθωθεί;
    • Διαφήμιση