δεν σε αφηνει να κανεις την αιτηση; Η την κανεις και στην απορριπτουν;Ο/H sakis112 έγραψε:
Προσπαθώ να κάνω την αίτησή για να ξεκλειδώσει το mix, και σταματά η διαδικασία στο : sorry, your application has been rejected. The more active your mi account is, the more likely , your application will get approred. Κάποια γνώμη;;;;;
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
ειναι διαφορετικη περιπτωση. Εγω εχω ηδη λογαριασμο στο σαιτ της xiaomi, ξεκλειδωσα το mi max, πριν 8 μηνες...κλπ, και απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου.. κλπ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει λύση για την ανοιχτή ακρόαση στο Mi max οπου με δυσκολία ακούς τον άλλον; Πολύ χαμηλή ένταση εν ολίγοις..
-
Εχει χαμηλη ενταση πραγματι. Ενας απο το σαιτ, εγραψε, και το εφαρμοσα και εγω, μαλλον δυναμωσε λιγο ο ηχος, νομιζω(?). Απο το play store κατεβασα το foobar2000>> browse. >> πανω δεξια εχει ενα κλειδί>> Tools >> Advanced >> κλικ στο : use open SL audio output ,,.
=============== Ιαν 15th 2017, 3:17pm ===============
και ενα θεμα,, χθες το βραδυ, εκανα κληση στο mi max, απο το 2ο κινητο, σταθερο σπιτιου, και δεν εκανε τις εισερχομενες κλησεις το mi max, σαν να το ειχα κλειστο το κινητο. Δεν ξερω τι κολλησε, μετα απο 10 λεπτα, δουλευε νορμαλ. Εχω την ρομ XTRV 6.11.10 . εχω παρει email, απο το σαιτ, υπαρχει νεοτερη ρομ XTRV, θα την περασω καποια στιγμη, αν και δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην ρομ, που κολλησε το κινητο. Καποια γνωμη? -
Ο/H sakis112 έγραψε:
αν και δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην ρομ, που κολλησε το κινητο
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Εχει χαμηλη ενταση πραγματι. Ενας απο το σαιτ, εγραψε, και το εφαρμοσα και εγω, μαλλον δυναμωσε λιγο ο ηχος, νομιζω(?). Απο το play store κατεβασα το foobar2000>> browse. >> πανω δεξια εχει ενα κλειδί>> Tools >> Advanced >> κλικ στο : use open SL audio output ,,.
=============== Ιαν 15th 2017, 3:17pm ===============
και ενα θεμα,, χθες το βραδυ, εκανα κληση στο mi max, απο το 2ο κινητο, σταθερο σπιτιου, και δεν εκανε τις εισερχομενες κλησεις το mi max, σαν να το ειχα κλειστο το κινητο. Δεν ξερω τι κολλησε, μετα απο 10 λεπτα, δουλευε νορμαλ. Εχω την ρομ XTRV 6.11.10 . εχω παρει email, απο το σαιτ, υπαρχει νεοτερη ρομ XTRV, θα την περασω καποια στιγμη, αν και δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην ρομ, που κολλησε το κινητο. Καποια γνωμη?
-
Περασα την ρομ XTRV 6.12.22 Developer. Τι mi max, το πρωί δεν έκανε εισερχόμενη κλήση, πήρα SMS κλπ. Και το σοβαρό, internet έχω μόνο με wifi. Αν κλείσω το wifi , δεν έχω internet, γράφει ,, δεν υπάρχει σύνδεση κλπ.. Δεν θέλω να πιστεύω ότι χάλασε, 8 μήνες το έχω. Κάποια γνώμη?
=============== Ιαν 16th 2017, 9:04pm ===============
τωρα το κανω full wipe,, dalvik , cache, system, data, και wipe to internal storage. Θα περασω την XTVR 6.12.22 ξανα. .. Η οποια παλι δεν δουλευε το internet. Ετσι ξαναπερασα την προηγουμενη ρομ, XTVR 6.11.11 -
-
Καλημερα σας,
Πριν απο 2 μερες παραγγειλα το Mi Max Prime 128/4. Νομιζω οτι αυτο ειναι το σωστο νήμα γιατι εχω μπερδευτεί με τις ονομασίες του κινητού. Εγω το παράγγειλα ως Prime, εδω αναφέρετε ως Helium και το έχω διαβάσει και ως Pro. Τέλος πάντων στο θέμα μας. Καλώς σας βρήκα ( αν και δεν το έχω παραλάβει ακομα).
Γενικα δε νομίζω να αλλάξω τη ROM άμεσα (τουλάχιστον μέχρι να βαρεθώ) αφού θα έχει και ελληνικά και playstore θέλω να μου μερικές προτάσεις για θήκες. Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή
Ανταλλακτικά :: Θήκες TPU :: Μαλακές Θήκες :: For Xiaomi Mi Max Brushed Texture Fiber TPU Rugged Armor Protective Case(Black)
Την έχει δοκιμάσει κανένας?
Bodai: Non Affiliate Links REMOVEDif you can't go there with a motorbike, it aint worth it -
-
Thanks, γιατι ειχα μπερδευτει λιγο...if you can't go there with a motorbike, it aint worth it
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0