Πήρα τη μεγάλη απόφαση και μέρα ελευθερη σημερα ξεκινησα τη διαδικασια για αλλαγη της rom. Ακολουθω λοιπόν τον οδηγό, αλλά παρά το γεγονός ότι επιχιερω να βαλω το τηλεφωνο σε edl mode (adb reboot edl), αυτο ανοιγει σε κανονικη λειτουργια και ανάβει το led πράσινο συνεχόμενα. Τι κανω λαθος ρε παιδια, αρχισα να απογοητεύομαι.... Και φυσικα στην com1 δεν βλέπει τιποτα αντι για qualcomm ......9008....
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
-
Οκ τοτε δοκίμασε με το κινέζικο mi pc suite αν μπορείς να φλασαρεις μια official
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οι πιθανοί τρόποι απαλλαγής της συγκεκριμένης ROM είναι δυο:
1. Φτίαχνεις Deep Flash Cable και ακολουθείς πάλι αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB.
2. Χρησιμοποιείς αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Τρίτη μέθοδος (Κινεζικό Mi PC Suite) -
-
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
με το mi flash beta!!, και το κινητο σε fastboot mode,, με fastboot ROM,, δεν μπορει να γινει????
Αφού έχει unofficial rom !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν νομιζω, μπορει να κανω λαθος!!!!!, οτι το προβλημα ειναι αν εχει unofficial ROM. Αλλα το οτι ειναι κλειδωμενο το bootloader. Εγω το ειχα φλασαρει, αλλα ενω εγραψε , επιτυχια κλπ, μετα δεν ανοιγε το κινητο!.
-
Τι ειναι αυτο παρακαλω;;;; Ειμαι εντελως ασχετος....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0