Ρε παιδιά μου εμφανίστηκε η εφαρμογή με τις σαγιονάρες παντόφλες πάτησα πάνω της και εξαφανίστηκε μετά, αυτό έγινε στην διάρκεια μιας απαντήσεις που έκανα χωρίς να γνωρίζω ακόμα για το παιχνίδι. Τι γίνεται μετά ?
[Αποτελέσματα κλήρωσης] Καλοκαίρι 2016 (Κρυμμένος Θησαυρός)
-
-
Συνέχιζεις να γράφεις και να μαζεύεις τα διάφορα που θα σου βγαίνουν!! Γιατί θα σου βγαίνουν .... διάφορα
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αρχικά πίστεψα ότι είναι κανένα emoticons.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Οχτρέ @kostasrose (62-62 ξέρεις εσύ :spiteful:, γ@μήθηκες σήμερα, πόσους έχεις εύρει??), εγώ με το gearbest είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν το περίμενα με διάφορα τόσα που είχαι "ακούσει"....
Μέχρι και refund μου κάναν τη διαφορά που αγόρασα συσκευή σήμερα και αυριο βγήκε σε flash sale με χαμηλότερη τιμή...
Έχω ψωνίσει επίσης αρκετά από το vickmall και το banggod, με το 2ο να μου χει παραδόσει παραγγελία από Κίνα σε 8 μέρες σε νησί!!
Με την Gearbest ούτε εγώ έχω παράπονο παρά μόνο ότι ποτέ δεν έχει κάνει δώρο μια τσίχλα και ανησυχώ λίγο για τις συσκευασίες του είναι λιγό πρόχειρες και απλές. Για παράδειγμα 320 ευρώ παραγγελία ήρθε σε έναν φάκελο με φυσαλίδες. Για κάτι τέτοιο θα περίμενα κάτι πιο σοβαρό.
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν χρειάστηκα refund από gearbest. Alliexpress και Ebay 2 φορές χωρίς παρατράγουδα μου έκαναν refund. Μάλιστα στην παραγγελία από Alliexpress μετά από 2 ημέρες ήρθε η παραγγελία και προσπάθησα να βρω να ξανά πληρώσω τον άνθρωπο αλλά τον είχαν κλήση. Βέβαια 3 ευρώ παραγγελία ήταν 2 βυσματάκια για την δουλειά. -
Όχι ρε @Αρτέμη Μάτσα-zananiro (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...
), δεν υπάρχει περίπτωση...
Είδα δείγματα, ΣΟΥΠΕΡ...
Θα παραγγείλω κανα δυο-τρία ακόμα για γνωστούς και συγγενείς...οπότε μπορεί στα 3 να μου κάνουν το 1 δώρο...
οχτρέ @kostasrose, χαβαλέ κάνω.....μονίμως...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
μην ανησυχείς, δεν σε παρεξήγησα...εξακολουθούσα και έκανα πλάκα...
Είμαι ακόμα χειρότερη περίπτωση.
Δεν πας σιγά σιγά για ύπνο, είναι αργά...
Δεν βγαίνουν άλλοι θησαυροί μετά τις 10:30....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν βγαίνουν άλλοι θησαυροί μετά τις 10:30....
Περίπτωση από τις λίγες !!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν βγαίνουν άλλοι θησαυροί μετά τις 10:30....
όσο για τον ύπνο ατύχησες κοιμάμαι από 15 χρονών μόνο 4 ώρες την ημέρα.
Έχω το άγχος ότι όσο περισσότερο κοιμάμαι τόσο περισσότερες στιγμές από ζωή χάνω. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω και κάτι αξιόλογο σε όλο αυτόν τον χρόνο που δεν κοιμάμαι αλλά ο καθένας με τις "ομπίες" του που λέμε στην Κέρκυρα τις παραξενιές του δηλαδή χεχε. -
πες το ρε φίλε, τόση ώρα....
πάω να ξεγραφτώ τώρα από τον διαγωνισμό για τους θησαυρούς, δεν έχει νόημα, δεν μπορώ να τα βάλω με κανένα ζόμπι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σκουλήκιιιιιιιι
για την τιμή των οπλων και μονο θα μαζεύεις θησαυρους.
Even dead i will fight. -
μα ρε φίλε δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον "κόσμο"...
ήταν 5-6 πίσω κ έχει βρεθεί 2-3 μπροστά....
και να πεις ότι δεν βρίσκω και γω....έχω ξεκ@λ@θεί και γω σήμερα...
τι άλλο να κάνω τέλωσπάντων??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες