Απ 'οτι εχω δει εδω δεν ειναι απαραιτητο. Δεν χανει τιποτε αν κανει ετσι μια προσπαθεια.Ο/H Bodai έγραψε:
@lallasgr @Octaviastikos λοιπόν έχω να καταθέσω το εξής: Την προηγούμενη βδομάδα ξεκλείδωσα το Redmi 3 Pro χωρίς να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου απο το Redmi 1s. Απλά φρόντισα το 1s να μην είναι στο δίκτυο.
Και ξεκλείδωσε μια χαρά ...
Ξεκλειδωμα 2 κινητων με ενα unlock permission?
-
-
από διάφορες δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι τώρα από παιδιά δεν χρειάζεται διαγραφή του Mi account από παλιά συσκευή.
Η απενεργοποίηση της σύνδεσης στο ίντερνετ αρκεί.
Επίσης θα ήταν μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε το χρονικό όριο του ενός μήνα για διαφορετικές συσκευές, ειδικά εάν δεν έχει περάσει μήνας από το πρώτο ξεκλείδωμα -
Ναι αλλά δεν λέει ότι δεν πήρε έγκριση
-
Πιστεύω οτι γίνεται με το ίδιο λογαριασμό πολλά ξεκληδωματα, γιατί αν εγώ έχω στην κατοχή μου 5 κινητά γιατί είμαι ο καρα-επιχειρηματιας να πουμε, θα πρέπει να ανοίξω 5 διαφορετικους λογαριαδνους mi; Μάλλον οχι. Υποψιάζομαι οτι ξεκλειδωνεις ακόμα και αν είναι η άλλη συσκευή συνδεδεμενη., αρκεί η νέα συσκευή να έχει δηλωθεί στον ίδιο λιγαριασμο. Αν τώρα η νεα συσκευή δηλωθεί και ξεκλειδωθει, μετά μπορεί να διαγραφεί από τον λογαριασμό και να εγγραφεί σε άλλον; Όλα αυτά υποθετικά. Οπότε όποιος έχει την δεύτερη συσκευή και έχει επαναεγκριθεί νεο ξεκλείδωμα μετά σπο 30 μέρες, ας το δοκιμάσει κσι μας ενημερώνει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Κοίτα το ενωμένος και να ξεκλειδώσεις το δοκιμάσαμε και φάγαμε πόρτα με ένα ερρορ (Δεν το θυμάμαι τώρα αλλά υπάρχει το νούμερο)
Τα άλλα δεν ξέρω πως και γιατί... -
Σήμερα ήρθε το κινητό. Δεν με αφήνει να το ξεκλειδώσω. Έκανα sign out τον λογαριασμό από το κινητό μου και τον σύνδεσα στο Redmi 3.
Βάζω fastboot, sign in στο Unlock tool και στο 50% πετάει σφάλμα "Couldn't Verify Device, Account is different freom the account info on the phone"
Edit: Βλέπω το κινητό φοράει την τελευταία China Stable. Περνάω την Developer και ξαναδοκιμάζω!Nice to mitu!
-
και γω το ίδιο. μόλις το πήρα και προσπάθησα να κάνω το ulnlock αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. 7.2.99.99 global stable
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk -
@elco, η δικιά σου, σύμφωνα με τους αριθμούς που έγραψες δεν είναι σίγουρα official...άσε το global και δες εάν έχει σαν επιλογή και την ελληνική στις γλώσσες
@jerry007, ομοίως, αν έχεις ελληνικά γλώσσα δεν έχεις ούτε εσύ official.
Οπότε πάτε για εγκατάσταση μίας official developer rom για να ξεκλειδώσετε -
@NasDriver
Η δικιά μου έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα (7.2.5.0 Stable). Κατέβασα την τελευταία Developer από εδώ και δεν μπορώ να την περάσω. Δοκίμασα από το updater του κινητού και μου λέει "Can't Verify Update". Όταν πάω να μπω σε Recovery Mode με Pwr + Vol Up μου εμφανίζει μια εικόνα να συνδέσω το κινητό σε USB.Nice to mitu!
-
-
Καλά για να κανεις unlock δεν πρέπει να φοράς developer rom?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα