Διαφήμιση

Xiaomi Mi 5s: Με αισθητήρες πίεσης και dual-camera στην πλάτη;

• Να μην ξεχνάμε ότι και σε άλλους τομείς παρουσιάζεται το φαινόμενο πχ τηλεοράσεις. Ολοι οι μεγάλοι βγάζουν σχεδόν κάθε χρόνο μια καινούργια σειρά..

Είναι πολλά τα λεφτά ... πατριώτη!!
    • ναυαρχιδα δεν αλλαζει κανεις ουτε κανει εξελιξη σε 4 μηνες...οπως ειπε ενα παιδι παραπανω το κινητο ακομα καλα καλα δεν εχει διαθεσιμοτητα...

πρακτικα εχεις μια συσκευη δηλαδη που εχει χασει την αξια της μιας και η ιδια η εταιρια την υποβαθμιζει...το προβλημα με το μι5 ειναι οτι εξ αρχης δεν ειναι καλη συσκευη...δεν ειναι αρκετα ποιοτικο, δεν εχει καλη οθονη, σπαει σα γκοφρετα γιατι δεν εχει μεταλικο σασι, και ειναι η πιο αργη φετινη ναυαρχιδα...
    • Ότι εγραψες ισχύει ακριβώς το αντίθετο .Και ποιοτική συσκευή είναι και μεταλικό σασί έχει και πολύ καλή οθόνη έχει ,από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα; Από βίντεο στο youtube;Όσο για το σπάει σαν γκοφρετα μόνο ένας άσχετος μπορεί να δώσει σημασία σε κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά στατιστικά ένα κινητό η πιθανότητα να πάθει κάτι τέτοιο στην καθημερινη χρηση είναι λιγοτερο από 1% δηλαδή εστιασμένη μεγάλη δύναμη στο κέντρο και στης άκρες,ακόμα και στην τσεπη να το βάλεις δεν εφαρμόζεται η ίδια δύναμη στα ιδια σημεια.Σε οποιο κινητο και να το κάνεις αυτό θα λυγίσει σαν μπανανα η ζημιά θα είναι η ίδια .Δηλαδή αν γίνει σαν μπανάνα το κινητό και δεν σπάσει ποιη η διαφορα;ή θα βγεις στην παραλία και θα φωνάζεις λιζα μπανάνα..
    • Διαφήμιση
    • αν δε παινεψεις το σπιτι σου...
      εσυ πιστευε οτι θες...
      αυτο ειναι το σασι του κινητου σου
      Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

οπως βλεπεις...πλαστικο...δε χρειαζεται βεβαια να το δεις, μονο και μονο που το κινητο ειναι 120γρ καταλαβαινεις οτι μεταλλο δεν υπαρχει, μονο γυρω γυρω για να σου δινει την ψευδαισθηση της ποιοτητας...

το οτι το κινητο σπαει, δε μας νοιαζει επειδη θα καθομαστε να το ζοριζουμε στο κεντρο για να δουμε αν θα σπασει, αλλα επειδη δειχνει την χαμηλη ποιοτητα κατασκευης του, και την ελλειψη στηριξης υλικων, κατι που δε συμβαινει με τις υπολοιπες ναυαρχιδες...πλαστικο σασι για κινητα των 150ε καλα ειναι, για ναυαρχιδα...νοτ...κατι που δεν ισχυε ουτε για το μι3 ουτε για το μι4 μιας και αυτα ειχαν πραγματικα μεταλλικο σασι
    • Δεν προσπαθώ να πενεψω τίποτα λεω τα πραγματα οπως ειναι .Το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που δείχνεις δεν ειναι γνησιο και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλουμίνιο το εξωτερικο frame του.Στο γνησιο είναι αλουμίνιο 100%.
      Πριν αγοράσο κινητό πάντα βλέπω το κινητό πως είναι το εσωτερικό του (και μπορώ να κρίνο την ποιότητα του (teardown) .Είμαι στο χορο τον ηλεκτρονικών και της υψηλής τεχνολογίας επαγγελματικα πολλά χρόνια και γνωρίζω από τεχνολογία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων οποτε έχω την γνώσεις να μπορώ να κρίνο και να συγκρίνω και να μην πεφτω θύμα παραπληροφόρησεις.
    • το κινητο εχει στην περιμετρο του απλα αλουμηνιο, μονο στα σημεια που το πιανεις...το σασι ειναι πλαστικο...

γι αυτο το λογο ειναι και τοσο ελαφρυ...αν το σασι ηταν απο αλουμηνιο δε θα γινοταν να ειχε το βαρος που εχει...κατι ομως ποου εχει και επιπτωση στην αντοχη τουκινητου...δεδομενου οτι ειναι αρκετα λεπτο...
    • Το σασί τον κινητών και ο τροπος κατασκευης τους διαφέρει πολύ από κινητό σε κινητό ,είναι μία ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά ξεφύγουμε από το θέμα του τοπικ,έχω ανοίξει δεκάδες κινητά για επισκευή και οι κατασευαστικες λεπτομέριες είναι αυτές που κάνουν την διαφορα.
    • Διαφήμιση
    • Καλήμερα, παιδιά πελάγωσα με αυτά που διαβάζω , την Tετάρτη παρήγγειλα το mi5 από το yeso521 και περιμένω να το δουλέψω και είμαι σε μεγάλη σκέψη και προβληματισμό τώρα , επίσης σκέπτομαι να πάρω και το Max 3GB+32GBυπάρχει κάτι αρνητικό που δεν ξέρω , παρακαλώ αν ξέρετε κάτι θα ήθελα να το μάθω , από τότε που πήρα το mi3 κόλλησα στην εταιρία και έχω πάρει αρκετά μοντέλα