Εκεί έψαξα πρώτα. Αλλά όλα τα download files που έχει για redmi note3 αναφέρονται σε άλλες ρομ. Εκτός αν κάνω λάθος. Η δικια μου είναι miui 8 6.6.23. Παίζουν κι εφαρμογές του playstore για 160? Προτείνετε καμία?
Νέο redmi note3 pro ζητάει τα φώτα σας.
-
-
-
χαχαχα εκεί έψαξα αλλά 6.6.23 συνεχίζω να μην βλέπω. Μήπως δεν παίζει ρόλο κι ουσιαστικά μου λέτε να κατεβασω οποίο μοντ νάναι.?
-
Εντάξει με το κιν είμαι κατευχαριστημένος. Επίπεδα ταχύτητας κι απόκρισης από άλλο πλανήτη. 3 οι απορίες μου.
1) Πως ενεργοποιείς το αποτύπωμα για τη φωτογραφική? Το έχω ενεργοποιημένο για κλείδωμα αλλά για φωτο δεν τα κατάφερα.
2)Το Θέμα/χάλι της ελληνικής γραμματοσειράς πχ στο facebook που φαίνεται οπως ναναι φαντάζομαι δεν λύνεται αν δε βάλω ελληνική ρομ ε?
3)Στον δεύτερο χώρο (αν τον έχεις δημιουργήσει) πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι τα google apps για να δουλέψουν ορισμένες εφαρμογές (πχ Tinder)? Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς playstore...
ΥΓ: Με ξενέρωσε που μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες fingerprint unlock, αν έχεις ενεργοποιήσει οποιαδήποτε επιλογή στο password required εκτός από το immidiately (πχ 30 sec), σε βάζει σε ξεκλείδωτο τηλ να ψάξεις όσο θες μέχρι να έρθει η ώρα να σου ζητήσει password. Όχι τίποτα άλλο, μην πάθουμε και καμιά ζημια...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0