Καλησπερα στο καλυτερο φορουμ ever,Ξεκλειδωσα το τερας και μολις περασα την Ελληνικη GTV 6.6.16/17 MIUI V8,ολα καλα μεχρι τωρα,περαστηκε η ρομ κανονικα χωρις προβληματα,να υποθεσω οτι για su πρεπει να τοκατεβασουμε απο playstore και να κανουμε αναβαθμιση η να το φλασαρουμε μεσω twrp?Και κατι τελευταιο @lallasgr λειπουν οι οδηγοι σου φιλε για το θεριο χαχαχαχα
Εγκατασταση Ελληνικης miui rom στο Mimax
-
-
Μπράβο pafimal...Δυστυχώς είναι πολύ καινούριο κινητό και δεν κυκλοφορούν οδηγοί και χωρίς να έχω το κινητό στα χέρια μου δεν μπορώ να γράφω οδηγούς θεωρητικά.

Δε μου λες, εσένα σου ήρθε με official rom και μπόρεσες και ξεκλείδωσες?
-
@lallasgr το πηρα απο τον Αμπελιδη τον Χαρη,παρηγγειλε το 3/64 με τον σναπ 652 και το αλλο το πηρα εγω,ειχε dev rom Αγγλοκινεζικη μεολα τα καλα και κακα,ξεκλειδωσα περασα το twrp 3.0.2 απο εδω .IMG File of TWRP v3.0.2-0 for Mi Max (Hydrogen) | Xiaomi Tips και μετα φλασαρα κανονικα τη δικια μας ρομ
-
Ναι αυτό ήθελα να δω αν ήρθε με official! Ένας συμφορουμίτης πήρε το ίδιο και του ήρθε με unofficial rom και δεν δουλεύει με τίποτα το edl mode για να μπορέσει να flashάρει official rom και να ξεκλειδώσει. Έχει κολλήσει με την unofficial rom και δεν βγάλαμε άκρη εχτές που το παλέψαμε. Του είπα να δοκιμάσει και σε άλλο υπολογιστή μήπως κάτι έφταιγε με αυτόν τον συγκεκριμένο αν και δεν φαινόταν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα!!
-
-
Ο φιλος lallasgr Παναγιώτη είναι άψογος,ειναι ευγενέστατος και απίστευτα φιλικός... ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρονο που αφιέρωσε για το πρόβλημά μου... Respect...
Όπως και ολα τα παιδιά στην κοινιτητα του Miui.gr... -
Γεγονός Χάρη,ολα τα λεφτά ή εδώ κοινότητα,παιδια έχετε κάνει απίστευτη δουλειά
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να είστε και να είμαστε καλά ... για να περνάμε όλοι μαζί καλα!!
-
Καλημερα παιδιά και καλή βδομάδα,ερωτηση:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το dpi της συσκευής απο τα 480 στα 420?το προσπάθησα με το textdroider DPI,του έδωσα τα κατάλληλα permisions που χρειάζεται μέσω su έκανε την αλλαγή που ήθελα reboot και δεν άλλαξε τίποτα,ευχαριστω
-
Αν και καθυστερημένα, απαντώ μήπως το χρειαστεί και κανείς άλλος.Ο/H pafimal έγραψε:
Καλημερα παιδιά και καλή βδομάδα,ερωτηση:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το dpi της συσκευής απο τα 480 στα 420?το προσπάθησα με το textdroider DPI,του έδωσα τα κατάλληλα permisions που χρειάζεται μέσω su έκανε την αλλαγή που ήθελα reboot και δεν άλλαξε τίποτα,ευχαριστω
Για να αλλάξεις το DPI πρέπει να επεξεργαστείς το build.prop που βρίσκεται στο System. Μπορείς να το κάνεις με την εφαρμογή BuildProp Editor αφού πρώτα της δώσεις root δικαιώματα. Βρίσκεις το "persist.miui.density_v2" και αλλάζεις την τιμή του από 440 σε κάτι χαμηλότερο (εγώ το έβαλα στα 400). Κάνεις και ένα reboot και είσαι ok.
Υπάρχει επίσης άλλη μια ρύθμιση το "ro.sf.lcd_density" που είναι ρυθμισμένο στα 480 DPI αλλά αυτό δεν χρειάζεται να το πειράξεις, είναι στα 480 για λόγους συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές στο Playstore. -
παιδιά καλή σας μέρα.Παρακαλώ μια βοήθεια θα ήθελα.Έχω πάρει το Xiaomi Mi Max με stable ρομ 7.5.7.0 χωρίς Ελληνικά.Προσπαθώ 2 μέρες από τις οδηγίες να ξεκλειδώσω το bootloader Και να προχωρήσω σε εγκατάσταση κινέζικης ρομ κτλ.ΔΕΝ μπορώ ή κάτι δεν κάνω καλά.Γράφτηκα εκεί που έλεγε με το κινητό μου και ένα κωδικό.Πουθενά δεν είδα να γράφει send request στη xiaomi ή κάτι τέτοιο.Παρακαλώ πολύ λίγη βοήθεια.Καλό μήνα!
-
Μαλλον δεν μπορεις να ξεκλειδωσειςτη stable. Θα πρεπει να βαλεις dev.
Ας το επιβεβαιωσουν και οι υπολοιποι, αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτο ειναι
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα