Αυτό ετοιμάζομαι να κάνω απλά άρχισα να τσατίζομαι γιατί με την σειρά "3" η Xiaomi που στην Ελλάδα τα αντίστοιχα κινητά πωλούνται πάνω από 250ευρώ κατά μ.ο.,
δεν παίζουν καθαρά και πλήρως "out of the box" και θα πρέπει οι καταναλωτές να έχουν γνώσεις και χρόνο για μελέτη για να φλασάρουν μια σταθερή ελληνική ρομ.
Τώρα πχ πρέπει να χάσω τα αρχεία μου στο λαπτοπ για να στήσω 64μπιτα μετά από πόσα χρόνια που έχω ξεχάσει πώς γίνεται!
Και το netbook δεν έχει cd και δεν θυμάμαι πώς γίνεται μέσω usb stick
Anyway, όλοι οι οδηγοί σου είναι φοβεροί, απλά σε μένα δεν μου κάθισαν!!
Κανείς δεν ασχολείται με αυτά και αυτοί που έχουν PC/laptop είναι ακόμη με XP και παντόφλες κινητά
Τεσπα, θα περάσω Win7 64bit σε λίγο μάλλον και από αύριο ξανά μελέτη τους οδηγούς.
Στο Note2 που με βοηθησες εσύ @NasDriver με πήρε λίγο μέχρι να μπω στο κλίμα και μετά την περάσαμε μέσα σε 10 λεπτά! Εκεί μάλιστα, πανεύκολα ακόμη και για τον πιο αρχάριο αλλά η σειρά "3" είναι...ΜΙΤ...
(στην ευρύτερη περιοχή της Θεσ/νικης μένω)
lallasgrΣε Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! Εiναι ακριβώς ότι χρειαζόμουν!! Τρέχω Sierra beta και μέσω VMware Fusion δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχώς υπήρχε πρόβλημα με κάποιον-α driver-s. Κυριολεκτικά τα πάντα. Δοκίμασα οδηγούς απο εδώ, από το en.miui.com (παρόμοιοι έτσι και αλλιώς), δοκιμάζοντάς τους και σε windows 10 και σε 7. Δυστιχως το MiPcSuite δεν ειναι συμβατο με mi5. Παντού έιχα το ίδιο θέμα με κάποιον driver που δεν μπορούσε να βρεθεί. (screenshot) Πριν φτάσω σε επιλογή του bootcamp έπεσα πάνω στην τέλεια δημοσίευσή σου. Καταρχάς συγχαρητήρια και για τον τέλειο οδηγό αλλά και για τον τρόπο που μοιράστηκες τα αρχεία! Από την αρχή φάνηκε πως όλα θα πάνε καλά, η συσκευή φαινόταν παντού χωρίς να περιμένω ή να κάνω κάτι. Έφτασα στο σημείο να βάλω το κινητό σε fastboot, και τότε μου εμφάνισε πάλι το ίδιο μήνυμα (ss). Ωστόσο, αποσύνδεσα την συσκευή, την ξανασύνδεσα και κάτι drivers φαίνεται να "έκαναν κάτι :P" και μπουμ, εμφανίστηκε η συσκευή και στην εφαρμογή και είχα ένα επιτυχημένο flash!!!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να 'σαι καλά! ^_^
Υ.Γ: Υπάρχουν τρόποι flashing για Mac και Linux, ωστόσο δεν είμαι και τόσο του command line. Ειδικά για πρώτη φορά είπα να το αφήσω. Στην χειρότερη θα πήγαινα σε bootcamp ή σε κάποιον φίλο μου.
@Te0SX xαίρομαι πάρα πολύ φίλε μου που μπόρεσε αυτός ο οδηγός να βοηθήσει έστω και ένα άτομο! Είσαι ο πρώτος που όντως χρησιμοποιεί το vmware που έφτιαξα και που φλάσαρε με επιτυχία βεβαίως το κινητό του! Σίγουρα όπως γράφω να θέλει λίγο παίδεμα με βάλε βγάλε το usb για να αναγνωριστεί σωστά το κινητό μέσα στο virtual πρόγραμμα αλλά από ότι κατάλαβα δεν σε ταλαιπώρησε καθόλου!!! Όπως θα είδες έκανα όσο πιο καθαρή εγκατάσταση μπορούσα με τα απολύτως απαραίτητα για να μην φορτώνεται χωρίς λόγο!!
Με αυτό το κόλπο δεν πρεπει πλέον να ταλαιπωρείται κανένεας με το πέρασμα των σωστών Drivers.Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η βάση για κάθε εγκατάσταση.Ευχαριστώ πολύ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!