Καλησπέρα και καλως σας βρηκα.Εχω το redmi note 2 αγορασμένο τον Απρίλιο απο vickmall οπου τους ειχα ζητησει Ελληνικη Rom οπως και έγινε(Ηρθε με εγκατεσυημενη : MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 DEVELOPER).Το κινητο δούλευε κανονικά οταν μετα απο 3 βδομαδες παρουσίασε προβλημα το μικροφωνο, μονο οταν με καλουσαν δεν με ακουγαν καθολου ενω ακουγα κανονικα.Μολις εκανα επανεκινηση την συσκευη δουλευε καλα για λιγο και μετα παλι τα ιδια.Μπηκα στην διαδικασια διαβασα στο foroum αρχικα στο επισημο της mi και εγκατεστησα την τελευταια oficcial Αγγλικη όμως.Το κινητο δούλευα κανονικα αλλα λογω αγγλικων ανακαλυψα το foroum εδω και με τις οδηγιες του "how to" εκανα αυτοματη εγκατασταση το twrp και εν συνεχεια την τελευταια stable Eελληνικη( GTV7.3.1 STABLE 7.3.2 .0 LHMCNDD) .Ετσι εχει η ιστορια μεχρι τωρα ,λυθηκε το προβλημα με το bug του μικροφωνου αλλα παρατηρησα οτι μετα την εγκατασταση της rom( GTV7.3.1 STABLE 7.3.2 .0 LHMCNDD) εμενα δεν εξαφανιζεται απλα η ενδειξη του σηματος ,αλλα δεν εχω σημα ,δεδομενα,δεν παιρνω και δεν δεχομαι κλησεις για ενα λεπτο περιπου,οπως φαινεται και στο screenshot και το εχω αντιληφθει να εμφανιζεται το θεμα τουλαχιστον 2 φορες την ημερα(τοσες τυχαινει να εντοπισω εγω μπορει να το κανει συχνοτερα).Ειναι θεμα της ROM ,modem η κατι αλλο?Να σημειωσω οτι οταν το πηγα στην τελευταια stable την δικια σας (την οποια εχω ακομη και δεν εχω θεμα με το mic), το twrp μου ζητησε και εκανα εγκατασταση το super su free.Πως λυνεται το προβλημα με το σημα?