[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Παιδιά εγώ στη θέση σας θα έτρεχα την fastboot rom για αναδομηση και στο καπάκι θα έβαζα την miui 8 GTV 6.6.23.
Από εκεί και πέρα θα έψαχνα για bugs.
Υπαρχουν οι διαβεβαιωσεις απο αρκετους χρηστες μεσα στα topics.
Οτι θελεις κανεις εννοειται, σου ανεφερα τι θα εκανα εγω σε αυτη την περιπτωση.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
φιλε μου @arist1976 θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο ταλαιπωρία, ομως σε πολλες περιπτωσεις συσκευες που κουβαλουσαν τα ιδια bugs μετα απο συνεχεις αναβαθμισεις.. εστρωσαν οταν ετρεξαν μια fastboot rom.
Υπαρχουν οι διαβεβαιωσεις απο αρκετους χρηστες μεσα στα topics.
Οτι θελεις κανεις εννοειται, σου ανεφερα τι θα εκανα εγω σε αυτη την περιπτωση.
-
Καλησπέρα σε όλους. Ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση με την καινούρια rom. Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που μου εμφάνισε είναι υψηλές θερμοκρασίες και κάτι κολλήματα που ενώ ήταν κλείδωμένο το τηλέφωνο και πήγαινα να το ξεκλειδώσω τα τρια capasitive keys ήταν μονίμως φωτισμένα (παρολο που το εχω ρυθμίσει να μην είναι) αλλά με το που βγάλω την μπαταρία είναι εντάξει. Την στιγμη που γίνεται αυτό το κινητό είναι πολύ ζεστό παρόλο που είναι κ αχρησιμοποίητο. Μέχρι στιγμής αυτά. Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσω. Καλή συνέχεια σε όλους. Τα φιλιά μου.
-
Xiaomi mi5
Κλασσικα το προβλημα με:
1.by xiaomi.eu στις πληροφοριες τηλεφωνου (αντι για xiaomi-miui.gr)
2. χωρίς dolby atmos
3. δεν μπαίνει σε recovery mode -
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Xiaomi mi5
Κλασσικα το προβλημα με:
2. χωρίς dolby atmos
3. δεν μπαίνει σε recovery mode
Αν έχεις πρόβλημα με το Recovery θα πρέπει από Fastboot Mode (Πατημένα ταυτόχρονα το Volume Down & Power) να κάνεις FLash το παρακάτω Recovery.
=> twrp3_Miui8_Gemini.zip
- Θα κάνεις extract το recovery.img στον φάκελο που έχεις το ADB
- Θα μπεις σε Command Window σε αυτό το φάκελο
- Θα δώσεις την Εντολή fastboot flash recovery recovery.img
- Όταν τελειώσει το Flash, μετά θα κρατήσεις πατημένο το Volume UP και θα δώσεις fastboot reboot.
- Θα μπεις στο Recovery και θα ξανακάνεις Flash την ROM.
-
ολα μια χαρα σε xiaomi redmi 3 αναβαθμιση απο 6.6.17. σε 6.6.23 με wipe dalvic και catch. To πρόβλημα με το κλεισιμο το εφαρμογων επιλυθηκε, η αριθμομηχανη εμφανιστικε, το dolby atmos, superuser και καποιες αλλες εφαρμογες εμφανιστηκαν ολα οκ. Απο θεμα θερμοκρασιών δεν ειχα πρόβλημα αλλα αυτη τι στιγμη που το φορτιζω εχει 34 βαθμους που το θεωρο απόλυτα φυσιολογικό. Ενα μεγαλό μπράβο και ευχαριστω σε όλη την ομάδα για τη δουλεια που εκαναν
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Xiaomi mi5
Κλασσικα το προβλημα με:
2. χωρίς dolby atmos
Αν έχεις πρόβλημα με το Recovery θα πρέπει από Fastboot Mode (Πατημένα ταυτόχρονα το Volume Down & Power) να κάνεις FLash το παρακάτω Recovery.
- Όταν τελειώσει το Flash, μετά θα κρατήσεις πατημένο το Volume UP και θα δώσεις fastboot reboot.
2. Πέρασα για αρχή την σωστή twrp
3. Θα προσπαθήσω να κάνω install χωρίς factory reset (μέχρι τώρα δεν το κατάφερα ποτέ στην συσκευή... μόνο με factory έμπαινε supersu και dolby και σωστές πληροφορίες συσκευής) - Θα κάνεις extract το recovery.img στον φάκελο που έχεις το ADB
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Xiaomi mi5
Κλασσικα το προβλημα με:
2. χωρίς dolby atmos
3. Θα προσπαθήσω να κάνω install χωρίς factory reset (μέχρι τώρα δεν το κατάφερα ποτέ στην συσκευή... μόνο με factory έμπαινε supersu και dolby και σωστές πληροφορίες συσκευής)
Αυτό σημαίνει ότι έχω κανονικό twrp που λειτουργεί, supersu και dolby atmos!! (δεν χρειάστηκε να κάνω wipe data και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!)
Δεν ξέρω αν έχει σημασία το ότι έκανα install μέσω twrp, και πριν πατήσω install έκανα manual wipe cache + davlik!!
Cudos to you team miui.gr
-
-
ΣΕ redmi3 ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα