Ολα καλά φίλε Μάνο ευχαριστώ.Ο/H makis1024 έγραψε:
signed_Calculator.apkΟ/H manospan έγραψε:
Σε μένα δεν υπάρχει η αριθμομηχανή στα εργαλεία.Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος??? Κατά τ' άλλα μια χαρά στο RedMi 2 1gb.
Από εδώ καταβάζεις, και κάνεις εγκατάσταση. Στην επόμενη αναβάθμιση παραμένει στο κινητό, δεν χρειάζεται ξανά εγκατάσταση.
Proud member of xiaomi miui gr
[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H manospan έγραψε:
Σε μένα δεν υπάρχει η αριθμομηχανή στα εργαλεία.Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος??? Κατά τ' άλλα μια χαρά στο RedMi 2 1gb.
-
Καλημέρα εγω πάνω από την τελευταία ελληνική miui 7 πέρασα την τελευταία ελληνική miui 8 απο την εφαρμογή αναβάθμισης κανένα πρόβλημα δεν έχω απ εχθές το βράδυ στο xiaomi redmi note 2 prime
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλα οκ σε μένα με την 6.6.23. Πολύ καλή δουλειά!
-
-
Καλησπέρα, έχω το mi3 με την GTV 5.11.5.
Στις οδηγίες εγκατάστασης για την 6.6.23 λέει οτι για ομαλή μετάβαση να
εγκαταστήσω ππρώτα την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip,
αλλά το λινκ δεν δουλεύει στην σελίδα Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
Κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την καινούρια ROM? -
Ο/H vannevar έγραψε:
Καλησπέρα, έχω το mi3 με την GTV 5.11.5.
Στις οδηγίες εγκατάστασης για την 6.6.23 λέει οτι για ομαλή μετάβαση να
εγκαταστήσω ππρώτα την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip,
αλλά το λινκ δεν δουλεύει στην σελίδα Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
Κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την καινούρια ROM?
-
εμενα παιδες κρασαρε το note 3 ... δεν επανερχετε με τιποτα ... μαλλον παω για fast boot ... κανοντας fast boot χανω τον bootloader ?Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ stable ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ miui updater ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ twrp kai advanced wipe ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???
-
Μπορείς και έτσι όπως λες, επίσης με γράφεις με κεφαλαία, δείχνει ότι φωνάζεις
-
Ο/H leontatos έγραψε:
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ stable ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ miui updater ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
-
ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση!!αν θελω ομως να γυρισω σε προηγουμεν ηεκδοση miui7 θελει μεσω twrp;;;και σορυ για τα κεφαλαια!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα