[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Άντε πάλι !!! shell !!!
Έχει τύχει και σε άλλον;
Εμφανίζεται (τουλάχιστον σε μένα) όταν συνδεθεί σε pc στον οποίο υπάρχει εγκατεστημένο το mi pc suit, ανεβαίνει η θερμοκρασία, ξεφορτίζει αντί να φορτίζει και συνεχίζει ακόμα και μετά την αποσύνδεση από το usb, το shell σταματάει με επανεκκίνηση.
Η λύση: Απενεργοποίηση το su και όλα μια χαρά -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Panos123 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την 8.6.617. Δεν μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ απ την αρχή και να χάσω τα δεδομένα μου??
Proud member of xiaomi miui gr
Συγγνώμη φίλε μου MIUI 8 GTV 6.6.17 ήθελα να γράψω, και είναι η ελληνική Miui 8. Αυτό που θέλω να καταλάβω γιατί είμαι καινούργιος σ όλο αυτό είναι την νέα version που έβγαλαν τώρα τα παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω update? η πρέπει να περάσω την rom απ την αρχή??? -
Κατεβαζεις όλη την ρομ και κάνεις εγκατάσταση πάνω από αυτην που έχεις....δεν κάνεις απολυτος τίποταOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Αφού επέστρεψα μετά από μία βδομάδα διακοπές και χωρίς internet, πρώτη κίνηση ή εγκατάσταση φυσικά της νέας rom. Ή εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ελπίζω να βελτιώθηκε έστω κα λίγο ή κατανάλωση μπαταρίας διότι δεν αντεχεται άλλο ή πτωση 5-6% ανά ώρα χωρίς καθόλου χρήση
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Panos123 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Panos123 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την 8.6.617. Δεν μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ απ την αρχή και να χάσω τα δεδομένα μου??
Συγγνώμη φίλε μου MIUI 8 GTV 6.6.17 ήθελα να γράψω, και είναι η ελληνική Miui 8. Αυτό που θέλω να καταλάβω γιατί είμαι καινούργιος σ όλο αυτό είναι την νέα version που έβγαλαν τώρα τα παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω update?......
Την 6.6.17 πως την πέρασες την προηγούμενη εβδομάδα; Με factory reset; Εάν ναι και σου έκατσε όμορφα απροβλημάτιστα, κατεβάζεις την 6.6.23 και την περνάς είται μέσω twrp είται από αναβάθμιση όπου του ορίζεις από πιο αρχείο θα κάνεις αναβάθμιση. Εάν έχεις όμως προβλήματα ενημέρωσέ μας να δούμε πως μπορείς να το στρώσεις.
Proud member of xiaomi miui gr -
Το notification Led γιατι δεν το έχουν φτιάξει ακόμα
-
Στο redmi note 2 μου δουλεύουν όλα πολύ καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καμιά ιδέα πότε θα εμφανιστεί για mipad2;;;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Panos123 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Panos123 έγραψε:
Συγγνώμη φίλε μου MIUI 8 GTV 6.6.17 ήθελα να γράψω, και είναι η ελληνική Miui 8. Αυτό που θέλω να καταλάβω γιατί είμαι καινούργιος σ όλο αυτό είναι την νέα version που έβγαλαν τώρα τα παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω update?......
Την 6.6.17 πως την πέρασες την προηγούμενη εβδομάδα; Με factory reset; Εάν ναι και σου έκατσε όμορφα απροβλημάτιστα, κατεβάζεις την 6.6.23 και την περνάς είται μέσω twrp είται από αναβάθμιση όπου του ορίζεις από πιο αρχείο θα κάνεις αναβάθμιση. Εάν έχεις όμως προβλήματα ενημέρωσέ μας να δούμε πως μπορείς να το στρώσεις.
Proud member of xiaomi miui gr
-
Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα