[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Σε redmi note 3G και εγώ έχω προβλήματα με το σήμα σε δύσκολες περιοχές. Έκανα καθαρή εγκατάσταση με factory reset.
-
Ο/H arnaougeo έγραψε:
Σε redmi note 3G και εγώ έχω προβλήματα με το σήμα σε δύσκολες περιοχές. Έκανα καθαρή εγκατάσταση με factory reset.
Για να μην δίνουμε λάθος εντυπώσεις, άλλο καθαρή εγκατάσταση και άλλο το factory reset.
Proud member of xiaomi miui gr -
-
Ο/H vardeos έγραψε:
Μέχρι χτες όλα πήγαιναν καλά ώσπου σημερα άρχισαν τα κουλά κολλήματα. Πας επαφές να κάνεις κλίση και δεν γυρνά πίσω μένει κολλημένο στην οθόνη των επαφών.
Επίσης πάω να τρέξω γενικά εφαρμογές και ξεκινά η εφαρμογή και στο ξεκίνημα της κλείνει με μερικά sec μαύρη οθόνη.
Το κερασακι πριν λίγο έκανα power Off και μολις το ξεκινησα παλι μου βγαζει ενα ωραιο μυνημα οτι η κρυπτογραφη απετυχε και ζητα όνομα χρήστη και κωδικό.
Έβαλα MIUI id και pass και κανει εδω και μιση ωρα συνδεση και εχει μεινει κολημένο εκει.
Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω ?
Προσπάθησα να ρίξω από την αρχή wt86047_images_6.6.16_20160523.0000.23_4.4_cn_5fd9271eed.tgz με MI Flash και βγάζει
failed to write partition -
-
Ο/H vardeos έγραψε:
Ο/H vardeos έγραψε:
Μέχρι χτες όλα πήγαιναν καλά ώσπου σημερα άρχισαν τα κουλά κολλήματα. Πας επαφές να κάνεις κλίση και δεν γυρνά πίσω μένει κολλημένο στην οθόνη των επαφών.
Επίσης πάω να τρέξω γενικά εφαρμογές και ξεκινά η εφαρμογή και στο ξεκίνημα της κλείνει με μερικά sec μαύρη οθόνη.
Το κερασακι πριν λίγο έκανα power Off και μολις το ξεκινησα παλι μου βγαζει ενα ωραιο μυνημα οτι η κρυπτογραφη απετυχε και ζητα όνομα χρήστη και κωδικό.
Έβαλα MIUI id και pass και κανει εδω και μιση ωρα συνδεση και εχει μεινει κολημένο εκει.
Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω ?
Προσπάθησα να ρίξω από την αρχή wt86047_images_6.6.16_20160523.0000.23_4.4_cn_5fd9271eed.tgz με MI Flash και βγάζει
failed to write partition
Χρησιμοποίησε τον οδηγό του stefanos με εντολές DOS εμένα με έχει σώσει.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
αρκετο παιξιμο και με το δικο μου Mi4 με την 6.6.23 , ολα δειχνουν να λειτουργουν αψογα, δειχνει σταθερη και απροβληματιστη εως τωρα
Το μονο μειονεκτημα που υπηρχε και στις προηγουμενες ειναι οτι απο τις εφαρμογες - default - Παω να βαλω την εφαρμογη Mail Που χρησιμοποιω και δεν την εμφανιζει , παρα μονο το gmail και τη default mail εφαρμογη. , με την miui7 μου εμφανιζε και τη δικη μου που εχω κατεβασει απο το playstore
xposed κτλ ολα μια χαρα -
Παιδιά, για να κάνω καθαρή εγκατάσταση:
Παίρνω back up απο το TWRP
Κάνω factory reset
Flasharw thn Rom
Επαναφέρω το backup απο το TWRP
Αυτά είναι τα βήματα ή χάνω κάτι; -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Στο mi4 από χθες που την πέρασα φαίνονται όλα εντάξει. Το calculator δε δουλεύει σωστά το % στην πρόσθεση, δηλαδή αν κάνω 100+40% μου βγάζει 100,4.
-
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Παιδιά, για να κάνω καθαρή εγκατάσταση:
Παίρνω back up απο το TWRP
Κάνω factory reset
Flasharw thn Rom
Επαναφέρω το backup απο το TWRP
Αυτά είναι τα βήματα ή χάνω κάτι;
Χάνεις τις εφαρμογές, επαφές αλλά εφόσον κρατήσεις back up το κάνεις restore και σε λίγα λεπτά το κινητό θα είναι όπως πριν.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα