[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Παιδιά πάντως οι αλλαγές στο μενού και στην ρύθμιση της κάμερας πάρα πολύ ωραίες, μου άρεσαν και οι αλλαγές στο άλμπουμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ένα λάθος στη μετάφραση που βρήκα στην κάμερα ψάχνοντας τα του HDR. Οταν το βάζουμε στο αυτόματο, δίπλα του υπάρχουν το ενεργό και ανενεργό τα οποία κάνουν την αντίθετη ακριβώς δουλειά. Δηλαδή το ενεργό απενεργοποει το HDR και το ανενεργό το ενεργοποιεί!
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ένα λάθος στη μετάφραση που βρήκα στην κάμερα ψάχνοντας τα του HDR. Οταν το βάζουμε στο αυτόματο, δίπλα του υπάρχουν το ενεργό και ανενεργό τα οποία κάνουν την αντίθετη ακριβώς δουλειά. Δηλαδή το ενεργό απενεργοποει το HDR και το ανενεργό το ενεργοποιεί!
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά με την τελευταία Ρομ αφού την κάνω εγκατάσταση (την έκανα δύο φορές) μετά εξαφανίζεται η Ρομ σαν αρχείο(δεν υπάρχει πουθενά στο χώρο αποθήκευσης).
-
-
Ο/H Geowrc έγραψε:
Παιδιά με την τελευταία Ρομ αφού την κάνω εγκατάσταση (την έκανα δύο φορές) μετά εξαφανίζεται η Ρομ σαν αρχείο(δεν υπάρχει πουθενά στο χώρο αποθήκευσης).
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έτσι είναι πλέον μην ανησυχείς δεν έχει πρόβλημα η συσκευή @Geowrc
@spideman3 σοβαρά έτσι είναι;
Μόνο η rom χάνεται ή και άλλα install package όπως TWRP και superSU ;
Γιατί συμβαίνει αυτό;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε αν είναι έτσι δικό μου λάθος!
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@spideman3 πολύ κουλό πάντως.... δεν θα έπρεπε να συμβαίνει....
Δεν θα έπρεπε να χάνεται τίποτα από τον εσωτερικό χώρο !!!
Στα αγγλικά το δουλεύεις με τις global το κινητό σου;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
@spideman3 πολύ κουλό πάντως.... δεν θα έπρεπε να συμβαίνει....
Δεν θα έπρεπε να χάνεται τίποτα από τον εσωτερικό χώρο !!!
Στα αγγλικά το δουλεύεις με τις global το κινητό σου;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα