καλησπερα να ρωτησω, η ρομ που υπαρχει στο πρωτο ποστ για το redmi note 3 pro kenzo ειναι ιδια με αυτην εδω ;
RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.6.23
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια τις συσκευές μας το αναφέρουν τα παιδιά στην πρώτη σελίδα έχει ενεργοποιηθεί ο root manager,Ο/H stelios1987 έγραψε:
ρε παιδια δεν μπορω να βρω το σουπερυσερ.ζιπ;;;; εκανα κατι λαθος;;;;;;;
EDIT:
καποιος σας παρακαλώ μια λυση;;;;;
Δεν το χρειάζεσαι η ROM έχει ενεργοποιημένο το ενσωματωμένο root της MIUI. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το βάλεις, υπάρχει στον κεντρικό κατάλογο της SD. Αν δεν το βρίσκεις κάντο extract από το φάκελο supersu που υπάρχει μέσα στο zip της ROM.Ο/H stelios1987 έγραψε:
ρε παιδια δεν μπορω να βρω το σουπερυσερ.ζιπ;;;; εκανα κατι λαθος;;;;;;;
EDIT:
καποιος σας παρακαλώ μια λυση;;;;;
Φιλε μου , αυτή είναι custom rom ...Ο/H gianniscfa έγραψε:
καλησπερα να ρωτησω, η ρομ που υπαρχει στο πρωτο ποστ για το redmi note 3 pro kenzo ειναι ιδια με αυτην εδω ;
ωραίος φίλε μου θα κάνω factory reset για να δω αν φταίει η εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίζω το ίντερνετ από την μια κάρτα στην άλλη χάνει το σήμα ή SIM 1 και πιάνει η sim 2 τι κουλό είναι αυτό???Ο/H tpapo έγραψε:
Ναι παιζουν και οι 2 μια χαρα οπως και ολα τα αλλα ,για τη μπαταρια διατηρω καποιες επιφυλάξεις,αχ αυτη η μπαταρια παλι...Ο/H omek07 έγραψε:
Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1