Έκανα factory reset αλλά μου κάνει το ίδιοΟ/H omek07 έγραψε:
ωραίος φίλε μου θα κάνω factory reset για να δω αν φταίει η εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίζω το ίντερνετ από την μια κάρτα στην άλλη χάνει το σήμα ή SIM 1 και πιάνει η sim 2 τι κουλό είναι αυτό???Ο/H tpapo έγραψε:
Ναι παιζουν και οι 2 μια χαρα οπως και ολα τα αλλα ,για τη μπαταρια διατηρω καποιες επιφυλάξεις,αχ αυτη η μπαταρια παλι...Ο/H omek07 έγραψε:
Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1
[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ή μπαταρία πρέπει να κάνει 2-3 κύκλους μετά από κάθε εγκατάσταση της νέας ρομ...για να στρώση...δεν χρειάζεται γκρίνια!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
καλημέρα... Ίσως ένα από τα προβλήματα είναι το σήμα των SIM π.χ. 3G και 4G που είναι πιο δύσκολα σήματα εντός σπιτιού με stable Rom είχα πάντα με 3G 4-5γραμμες και τώρα 2-3 με το ζόρι 4G έπιανα 2-3 και τώρα τίποτα φυσικά με άλλο τηλέφωνο doogee είναι κανονικά τα σήματα.. Πιστεύω ότι πρέπει να διορθωθεί αυτό γιατί όσοι είναι κοντά σε κεραίες κινητής μηδέν το κακό όσοι όμως πρέπει να μπουν με δεδομένα και πιάνουν μόνο 2G δεν υπάρχει ελπίδα...
-
Καλη η miui8 αλλα στην 7 η εξοικονομιση μπαταριας ηταν καλυτερη σε redmi note 2. Εκτος και αν κατι μου ξεφευγη εδω!!!Redmi 5 Plus
RedMi Note 2
Redmi 3
AMAZFIT Bip
Mi Bluetooth Headset
Roidmi
Mi Band 1s
Xiaomi TS Sunglasses
Yeelight
Mi Composition Scale -
Μπορώ να σου πω ότι έχει:
1. ελαφρά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας
2. ελαφρά καλύτερη διαχείριση μνήμης
3. Πάρα πολύ καλύτερη διαχείριση σύνδεσης bloototh
4. Ελαφρά χειρότερη διαχείριση θερμοκρασίας αν και αυτό είναι σχετικό τώρα καλοκαίρι μέσα στον ήλιο -
Και είναι η πρώτη ρομ που μετά απο κάποια ώρα το wifi απενεργοποιείται από μόνο του ενώ σερφάρεις.
-
Και το σήμα σε σχέση με τις τελευταίες miui 7 είναι χειρότερο. Αυτά βέβαια εκεί που έπιανες οριακά με miui 7, εκεί που είσουν φουλ πριν και τώρα είσαι φουλ.
Proud member of xiaomi miui gr -
-
Ο/H thod έγραψε:
Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον Internet browser; Εάν δοκιμάσω να κάνω αναζήτηση από την μπάρα διευθύνσεων δεν δέχεται το κενό διάστημα. Είναι κάποιο bug της Ρόμ ή είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμένα δέχεται κενά αλλά με swift key keyboard όταν το βάζω σε αριθμούς, παίρνει έναν αριθμό και γυρνάει μόνο στο αλφάβητο.
Proud member of xiaomi miui gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σε εμένα δέχεται κενά αλλά με swift key keyboard όταν το βάζω σε αριθμούς, παίρνει έναν αριθμό και γυρνάει μόνο στο αλφάβητο.
Proud member of xiaomi miui gr
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα