καλησπερα σε ολους.ηθελα να σας δειξω τι αντικρισα πριν 5 μερες οταν παρελαβα 2 xiaomi redmi note 3 απο το γνωστο κινεζικο ιντερνετικο καταστημα to2c.com.οταν ανοιξα το 'κουτι' ηταν μεσα ολα μα ολα βρεγμενα και μυριζαν ασχημα..90% δε φταιει ο to2c για αυτο το χαλι αλλα το πακεταρισμα του ηταν εντελως απαραδεκτο.απο οταν συνεβη αυτο μεχρι και τωρα δεν εχω βγαλει ακρη,μιλησα με τα ελτα που εστειλαν ενα damage report στον αποστολεα των κινητων εστειλα φωτος απο τα παντα οταν ακομα εσταζαν.οι κινεζοι το χαβα τους μου ζηταγαν ενα αριθμο καταχωρησης που δν ξερω τι ειναι και απο χθες εως τωρα μου ζητανε να στειλω τα κινητα πισω με δικα μου εξοδα σα δωρο για να αποφυγουν φορους λεει και θελουν και tracking number.ειναι και εντελως χαλια στα αγγλικα τους δε βγαινει νοημα απο αυτα που γραφουν..εχει αντιμετοπισει κανεις κατι παρομοιο να βοηθησει?το εχω ηδη αναφερει το προβλημα και στο paypal.
p.s. τα κινητα στεγνωσαν και δουλευουν κανονικα περαν οτι τα μεταλακια στους φορτιστες εχουν σκουριασει.αλλα τι να τα κανω.?να χαλασουν σε 1 μηνα?
υπομονη και ευχομαι μην τυχει σε κανενα σας
Γιαννης

p.s. τα κινητα στεγνωσαν και δουλευουν κανονικα περαν οτι τα μεταλακια στους φορτιστες εχουν σκουριασει.αλλα τι να τα κανω.?να χαλασουν σε 1 μηνα?
υπομονη και ευχομαι μην τυχει σε κανενα σας
Γιαννης