Βοηθεια, κανω ολα τα βηματα και φτανω στο σημειο που φλασαρω. Παταω flash και βγαινει αυτο το error.
Βοήθεια με φλασάρισμα Mi-4i
-
-
-
-
Εγινε καινούργιο Θεμα στην περιοχή που προορίζεται για την συσκευή σου.
Οσον αφορά τώρα το προβλημα σου ...
1.Τρέχεις το MiFlash σαν διαχειριστής?
2.Ο η/υ σου βλέπει κανονικά την συσκευή σου? Γιατί δεν βλέπω τον σειριακό της αλλά απλά ενα com3!! Την βάζεις την συσκευή σε fastboot mode? -
Για δοκίμασε και με την έκδοση 2016 του MiFlash
-
Λοιπον, δοκιμασα σαν διαχειριστης το miflash 16 αλλα βγαινει αυτο το error τωρα !
-
Από ότι καταλαβαίνω το κινητό το έχεις σε fastboot mode ε? Άρα έχει ξεκλείδωτο bootloader. Για δοκίμασε απευθείας από το λειτουργικό σου και όχι μέσω του Vmware. Για flashάρισμα από fastboot mode δεν νομίζω ότι χρειάζεται x64 μηχάνημα. Και σε x86 δουλεύει μια χαρά. Απλά εννοείται ότι μόνο με την έκδοση 2015 μπορείς να δοκιμάσεις.
EDIT: Κάτι που σκέφτηκα τώρα είναι να περάσεις την ρομ (φάκελο) στο c:/ χύμα. Δεν ξέρω μπας και τις - τις βλέπει σαν space οπότε γιαυτό και τα έρρορ! Οπότε βάλε την ρομ στο C:/ferrari και δοκίμασε πάλι! -
-
Το ετρεξα απο το κανονικο miflash αλλα δεν αλλαξε τπτ. Επισης αλλαξα την διαδρομη για να γινει μικροτερη.
ΥΓ εχω win 10 64 bit -
Τότε θα έλεγα να κατεβάσεις κάποια άλλη έκδοση ρομ. Πιθανόν να μην έχει κατέβει σωστά η ρομ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0