Διαφήμιση

Xiaomi Redmi 3/3 pro ή Xiaomi Mi4

• Xiaomi Redmi 3/3 pro ή Xiaomi Mi4

Καλησπερα ειμαι αναμεσα στα κινητα αυτα.
      Απ την μια το Mi4 εχει σαφως καλύτερα χαρακτηριστικα αλλα απ την αλλη τα redmi 3 και 3 pro εχουν υποδοχή για micro SD κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο. Η γνωμη σας;
      Επισης αν καποιος πουλαει καποιο απο αυτα τα κινητά(κατά πρπτιμιση καινουργια) ας επικοινωνησει μαζι μου
    • Να σου πω... και τα 2 είναι περίπου τα ίδια σε τιμή και ίσως και σε χαρακτηριστικά με λίγο καλύτερα το Μι4

Αλλά το redmi 3 pro έχει μπαταρία για 3 μέρες και έχει και slot (αν και να πάρεις το mi4 με 64 giga σκληρό τι να κάνεις την sd?)

Είναι καθαρά δική σου επιλογή

Εμένα εκείνο που με προβληματίζει είναι πως το mi4 είναι 2 χρονών κινητό. Κατά τ`άλλα είναι όπως τα λες

Αν ψάχνεις τώρα να αγοράσεις έχουμε πάνω δεξιά Παζάρι. Πάνω από την αναζήτηση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Να σου πω... και τα 2 είναι περίπου τα ίδια σε τιμή και ίσως και σε χαρακτηριστικά με λίγο καλύτερα το Μι4

Αλλά το redmi 3 pro έχει μπαταρία για 3 μέρες και έχει και slot (αν και να πάρεις το mi4 με 64 giga σκληρό τι να κάνεις την sd?)

Είναι καθαρά δική σου επιλογή

Εμένα εκείνο που με προβληματίζει είναι πως το mi4 είναι 2 χρονών κινητό. Κατά τ`άλλα είναι όπως τα λες

Αν ψάχνεις τώρα να αγοράσεις έχουμε πάνω δεξιά Παζάρι. Πάνω από την αναζήτηση

σε ιδια τιμη ειναι η 16gb version ομως..και γω αυτο με τα 2 χρονια κινητο σκεφτομαι..
    • Διαφήμιση