αδυναμία σύνδεσης του redmi note 3 pro με τον υπολογιστή μου.
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
ποια συσκευή έχεις σίγουρα ?
1. Μιλάς για Redmi Note 3 Pro
2. Στο προφίλ έχεις το Redmi 3 Pro
3. Έκανες ποστ στο Redmi 1S
Τρεις διαφορετικές συσκευές -
Περνά το mipcsuite που έχει τους drivers
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω εγκαταστήσει το MI suite αλλα και πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή.
το τηλέφωνο που παρήγγειλα ήταν το redmi note 3 pro. Στα στοιχεία του τηλεφώνου αναφέρεται όμως σκέτο redmi note 3. τα χαρακτηριστικά του cpu όμως είναι hexacore 1,8 που αντιστοιχεί στο redmi note 3 pro. -
-
Ναί το έχω ενεργοποιήσει αλλά πάλι τίποτα.
-
Ρε παιδιά μήπως δεν το βλέπει ο υπολογιστής γιατί θέλει να κάνει update τους driver του επεξεργαστεί?
-
Ουτε εμένα το έβλεπε. Αναγκάστηκα να κάνω update το κινητό απο 7.6.3.28 dev σε 8.6.6.23 dev και μετά το είδε.
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
Εννοείς δεν το βλέπει όταν το συνδέεις κανονικά σαν αποθηκευτικό χώρο ή σε fastboot mode δεν το βλέπει μέσω adb για να προχωρήσεις σε φλασάρισμα twrp και της Ελληνικής?
Εγώ με το 2ο παιδεύτηκα 3 μέρες....δοκίμασα σε 3 υπολογιστές, πέρασα το pc suiite, το miflash, το pdanet, το minimal_adb_fastboot_v1.4_setup και κάθε φορά έκανα και επανεκκίνηση το pc.
Γενικά έφαγα απίστευτες ώρες δοκιμών και διαβάσματος και τελικά κατάφερε να το δει ένα παροπλισμένο παλιο-pc!
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω.
Εννοείται πως όλες οι προσπάθειες έγιναν με το "μανίσιο" καλώδιο, αυτό είναι σημαντικό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
θα επαναφερω το θεμα στην επιφανεια.
Παιδες εχω και εγω προβλημα με το κινητο. Δεν το βλεπει ουτε το σουιτ ουτε τπτ. Ουτε καν σε fastboot ουτε σαν αποθηκευτικο χωρο. Τπτ σα να μην εβαλα ποτε το καλωδιο στο πισι -
Ο/H tomk5 έγραψε:
Παιδες εχω και εγω προβλημα με το κινητο. Δεν το βλεπει ουτε το σουιτ ουτε τπτ. Ουτε καν σε fastboot ουτε σαν αποθηκευτικο χωρο. Τπτ σα να μην εβαλα ποτε το καλωδιο στο πισι
Επίσης έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging; -
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H tomk5 έγραψε:
Παιδες εχω και εγω προβλημα με το κινητο. Δεν το βλεπει ουτε το σουιτ ουτε τπτ. Ουτε καν σε fastboot ουτε σαν αποθηκευτικο χωρο. Τπτ σα να μην εβαλα ποτε το καλωδιο στο πισι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0