αδυναμία σύνδεσης του redmi note 3 pro με τον υπολογιστή μου.
-
-
Ο/H nflo έγραψε:
@tomk5
- έχεις εγκαταστήσει το mipcsuite για να μπουν οι drivers;
- έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο και σε διαφορετική θύρα usb;
- τι windows έχεις;
Θεωρώ ότι όταν συνδέεις το κινητό έχεις επιλέξει σαν τύπο σύνδεσης MTP και όχι "only charging"
ναι διαφορετικα καλωδια και αλλες θυρες.. τον τυπο συνδεσης δεν καταφερα να βρω στο τηλεφωνο -
@tomk5 όταν το έχεις συνδέσει στον υπολογιστή κατέβασε από πάνω την κουρτίνα και θα δεις την ένδειξη "USB for charging", πάτησε την και στις επιλογές που θα σου βγάλει επέλεξε "Transfer files (MTP)".
Συγουρέψου ότι το "USB debugging" στα Settings -> Additional Settings -> Developer options είναι on.
Επίσης δεν μου είπες αν έχεις εγκαταστήσει στο pc σου τo MiPCSuite; Αν όχι, βάλτο. -
Ο/H nflo έγραψε:
@tomk5 όταν το έχεις συνδέσει στον υπολογιστή κατέβασε από πάνω την κουρτίνα και θα δεις την ένδειξη "USB for charging", πάτησε την και στις επιλογές που θα σου βγάλει επέλεξε "Transfer files (MTP)".
Συγουρέψου ότι το "USB debugging" στα Settings -> Additional Settings -> Developer options είναι on.
Επίσης δεν μου είπες αν έχεις εγκαταστήσει στο pc σου τo MiPCSuite; Αν όχι, βάλτο.
-
Ο/H tomk5 έγραψε:
και τα developer κτλ. οταν παταω στο charging ομως οι επιλογες που μου εμφανιζει ειναι battery saver battery use app battery saver
Όταν λες τα developer τι εννοείς; -
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H tomk5 έγραψε:
και τα developer κτλ. οταν παταω στο charging ομως οι επιλογες που μου εμφανιζει ειναι battery saver battery use app battery saver
Όταν λες τα developer τι εννοείς;
πατω πανω στο charging και με παει εκει που σου ανεφερα και προηγουμενως -
Ο/H tomk5 έγραψε:
κατεβαζω την "κουρτινα" και ενω εχω συνδεσει το κινητο στο πισι μου γραφει charging 51%
πατω πανω στο charging και με παει εκει που σου ανεφερα και προηγουμενως
Τι windows έχεις;
Μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα άλλο pc; -
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H tomk5 έγραψε:
κατεβαζω την "κουρτινα" και ενω εχω συνδεσει το κινητο στο πισι μου γραφει charging 51%
πατω πανω στο charging και με παει εκει που σου ανεφερα και προηγουμενως
Μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα άλλο pc;
κατσε να δοκιμασω και σε καποιο αλλο -
Συγνωμη παιδια που δεν απαντησα τοσο καιρο. Η πολλη δουλεια εφαγε τον αφεντη.. τελικα ουτε σε αλλο πισι με γουιν 10 δουλεψε.. και παλι δεν μου αναγνωριζει το κινητο ουτε ο υπολογιστης ουτε η επισημη εφαρμογη
-
Αν είσαι το βράδυ μέσα, μπορούμε να το δούμε, πρέπει αν φύγω τώρα...έχε έτοιμο το team viewer.
κατέβασε και αυτά αλλά μην τα κάνεις εγκατάσταση, απλά να γλιτώσουμε χρόνο.
Το πρώτο θα το κάνεις φυσικά.
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0