Διαφήμιση

Αναβάθμιση από miui 7 σε 8; [SOLVED]

• Ολοκληρώθηκε
    • Μετά από πολύ καιρό με την 7.2.3.0 χωρίς προβλήματα λέω να πάω σε 8.1.2.0 έτσι για αλλαγή, για να μην βαριέμαι το ριζάκι μου.Να κάνω καλύτερα καθαρή εγκατάσταση με όλα τα wipe; Και μήπως ξέρει κανείς αν θα πρέπει να κάνω unbound το mi band 2 για να το ξαναβάλω μετά από την καινούρια ρομ;
    • Κάποιος που έχει περάσει κάποια από τις τελευταίες rom (πχ την τελευταία stable) στο αθάνατο redmi 1s να μας πει εντυπώσεις; Ποια φαίνεται πως πάει καλύτερα να κάνω αναβάθμιση;
    • @aloutos αν εξαιρέσεις ότι πρέπει να είσαι συνέχεια με ένα power bank ή δίπλα στη μπρίζα με το φορτιστή, επειδή έχουν παλιώσει πολύ οι μπαταρίες που έχω στις συσκευές μου, δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές ούτε σε stable, ούτε σε developer. Ανάλογα τη χρήση και τα γούστα σου, μια χαρά πάνε και οι δύο..
      Στη μία φοράω 7.1.19 Developer και στην άλλη 8.2.1.0 stable...

Τώρα, έτσι για την ιστορία και λόγω του θέματος που ανέφερες, υπάρχει και ένα πανάρχαιο Hogmi στο σπίτι, (εκείνο με το "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" αποθηκευτικό χώρο των 4GB και του 1GB ram... :D ), που φοράει μια GTV του Μαϊου του 2014 (Miui V5 παρακαλώ!!!) και που παρουσιάζω για καθάρά... ιστορικούς λόγους! :thumbsup:

...
    • Διαφήμιση
    • @caeser το έχει η γυναίκα μου το ρυζάκι σχεδόν 3 χρόνια οπότε είπα να κάνουμε αναβάθμιση για λίγο καιρό ακόμα, μιας και είναι λειτουργήσιμο, μέχρι να πάρει καινούριο.
      σίγουρα θα παραγγείλω και μπαταρία γιατί θα χρειαστεί, έχει τα θεματάκια της λόγω χρήσης τόσα χρόνια αλλά τουλάχιστον αν αναβαθμίζεται και είναι εντάξει θα αντέξει με αυτό το κινητό :D
      θα δοκιμάσω τότε την stable αφού σου φαίνεται εντάξει κι εσένα σε χρήση, γιατί δεν θα ασχοληθούμε ξανά με αναβάθμιση λογικά :P