Διαφήμιση

Capacitive Keys Προβλημα. REDMI NOTE 2

• RedMi Note 2
    • Τι εννοείς; Καταρχήν πρέπει να είσαι ρουτ και να έχεις και έναν file manager που να το υποστηρίζει..

• όχι κατέβασε ένα es file manager
      Το 3 τα υποστηρίζει κανονικά//.
      Πιστεύω και το 2

• Διαφήμιση
    • Προς το παρόν εμφάνισα τα πλήκτρα στην οθόνη. Θέλει κόπο γιατί χωρίς τα capacitive είναι πολύ δύσχρηστο το κινητό.
      Τα πλήκτρα στην οθόνη κάνουν τέλεια δουλειά.
      Εντός των ημερών θα προχωρήσω και σε κατσαβίδιασμα :evil: . Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
    • Και να μην τα κάνεις..... Μια χαρά είναι κ τα soft..
      Πλάκα κάνω..

• Εδώ και τρεις μέρες απέκτησα το ίδιο πρόβλημα με τα capacitive keys.. δεν ανταποκρίνονται πλέον καθόλου. Προέκυψε ξαφνικά όπως το περιγράφει ο
      nikolito13 (μπλόκαρε το αριστερό key - menu) και μέσα σε μια ώρα σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς.. Το κινητό το έχω μόλις τρεις μήνες από minideal, σε υπεράριστη κατάσταση χωρίς πεσίματα και υγρασίες, με θήκη και tempered glass.. Μόλις είχα περάσει την τελευταία stable hermes 7.5.3.0 μια μέρα πριν.

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει restore σε προηγούμενη rom, έχω κάνει hardware reset, έχω δοκιμάσει να αφαιρέσω το tempered glass χωρίς αποτέλεσμα.. θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να μην είναι hardware το πρόβλημα. Δεν ξέρω πόση εγγύηση δίνει το minideal, 3-6-12 μήνες; Και δεν ξέρω αν θα μπω και στη διαδικασία εγγύησης..

Έχω ενεργοποιήσει και εγώ soft keys πολύ εύκολα μέσω του app softkey enabler από play store.
    • Διαφήμιση
    • Το minideal δίνει υποτίθεται 1 χρόνο εγγύηση.
      Να το στείλεις να στο κάνουν... σε 45 μέρες θα ΄το χεις .

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το minideal δίνει υποτίθεται 1 χρόνο εγγύηση.
      Να το στείλεις να στο κάνουν... σε 45 μέρες θα ΄το χεις .

Και εγώ υποθέτω ότι είναι 1 χρόνος η εγγύηση, απλώς επειδή στο παρελθόν έχω ακούσει για τρίμηνες εγγυήσεις σε κάποια tablet -αν δεν κάνω λάθος- δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. Θα επικοινωνήσω μαζί τους, αφού πρώτα κάνω κάποιες προσπάθειες ακόμα για να εκμηδενίσω κατά το δυνατόν τις πιθανότητες να οφείλεται το πρόβλημα σε software. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    • Ο/H themis έγραψε:

αφού πρώτα κάνω κάποιες προσπάθειες ακόμα για να εκμηδενίσω κατά το δυνατόν τις πιθανότητες να οφείλεται το πρόβλημα σε software. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
      Ναι σίγουρα.. κάνε τις δοκιμές σου..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H themis έγραψε:

αφού πρώτα κάνω κάποιες προσπάθειες ακόμα για να εκμηδενίσω κατά το δυνατόν τις πιθανότητες να οφείλεται το πρόβλημα σε software. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
      Ναι σίγουρα.. κάνε τις δοκιμές σου..

Δοκίμασα κάθε πιθανό τρόπο να το "ξεκολλήσω" αλλά δεν έγινε τίποτα. Το πρόβλημα είναι 100% hardware. Απευθύνθηκα στο minideal και περιμένω απάντηση.
    • Διαφήμιση