1 Ξεκλείδωμα account Ιουν 28th 2016, 4:05pm Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα ενα xiaomi mi note pro απο το net και ειναι κλειδωμένο το xiaomi account οπότε δεν μπορώ να κανω factory reset οπως και ο bootloader τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση...
2 Ιουν 28th 2016, 4:20pm δωσε μας και κάποια στοιχεία τη ρομ έχει επάνω! Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
4 Ιουν 28th 2016, 4:34pm Λοιπόν μπορείς να το κάνεις με fastboot... Ή να μπείς στο recovery με vol+ power;; Μπορείς να μπεις στο κινητό δηλαδή ;; Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
6 Ιουν 28th 2016, 7:16pm Πρέπει να σου δώσει τον κωδικό για να το ξεκλειδώσεις. Δεν ξέρω αν αφού διαγράψει τη συσκευή από το λογαριασμό του θα είσαι οκ. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
8 Ιουν 28th 2016, 8:14pm Μπράβο σου .. Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV