Εγώ πάντως έλυσα το πρόβλημα βάζοντας το version 3.9 apk από το ίντερνετ.
Redmi 3 pro και FM radio και Ryanair app
-
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
Φοράω την official stable 7.5.2.0 και προσπαθώ εδώ και 5 μέρες να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Ryanair αλλά δεν την βρίσκω στο playstore. Και όταν πάω μέσα από το σύνδεσμο της εταιριας μου το ανοίγει με το κινέζικο playstore. Έχει συνατήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Μήπως και βρω μια λύση για να την εγκαταστήσω! -
Ο/H Nickleon έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
Φοράω την official stable 7.5.2.0 και προσπαθώ εδώ και 5 μέρες να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Ryanair αλλά δεν την βρίσκω στο playstore. Και όταν πάω μέσα από το σύνδεσμο της εταιριας μου το ανοίγει με το κινέζικο playstore. Έχει συνατήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Μήπως και βρω μια λύση για να την εγκαταστήσω!
δεν είναι "συμβατή" η εφαρμογή με την συσκευή για αυτό δεν την βρίσκεις
(δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα , μπορεί να είναι beta για συγκεκριμένες συσκευές ή μπορεί απλά έτσι είναι δηλωμένη από τον dev π.χ. σε μένα δεν είναι συμβατή με καμία συσκευή που έχω)
οπότε η μόνη λύση είναι να κατεβάσεις το apk από κάπου αλλού
π.χ. Ryanair - Cheapest Fares APK Download - Free Travel & Local APP for Android | APKPure.com
απλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχουν και sites (το παραπάνω νομίζω είναι οκ) στα οποία να έχουν ανεβάσει πειραγμένες (για κακό σκοπό) τις εφαρμογές -
Καλησπέρα σε όλους
είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ακολούθησα τη συμβουλή του
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
οπότε η μόνη λύση είναι να κατεβάσεις το apk από κάπου αλλού
π.χ. Ryanair - Cheapest Fares APK Download - Free Travel & Local APP for Android | APKPure.com
Ευχαριστώ πολύ. -
Υπάρχει παρόμοιο θέμα το είχα εγώ και με βοήθησε ο #Giorgos_49 και το κατέβασα από εδώ app.box.com/s/5bqg38moos8xy00635ylx99tu362ar7j ΥΓ: δεν ξέρω αν είναι νόμιμο η όχι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες