Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
-
-
@vardeos
Πάντως παρατήρησα όταν προσπαθούσα να κάνω 2 λογαριασμούς ΜΙ... πως έβγαζε λάθος όταν
πχ είχα log στο mozila με Α@gmail.com και πήγαινα να κάνω λογαριασμό για το Β@gmail.com
όταν προσπάθησα απο mozila (google log Α@gmail.com) να δημιουργήσω Α@gmail.com μια χαρά όλα...
(ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να βοηθάει αυτό που παρατήρησα)Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Δεν προσπαθω να κανω αλλο λογαριασμο εναν εχω και εχω κανει την αιτηση με αυτον
συνδεομαι στο κινητο και στην εφαρμογη για Unlock με ακριβως ιδιο user και pass φυσικα
και μολις κλικαρο για unlocκ στο 50% αν θυμαμαι καλα μου βγαζει το μυνημα που αναφερω πιο πανω. -
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί θες να ξεκλειδώσεις αφού ακόμα δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο για να φλασάρεις. Θα σου έλεγα να παραμείνεις με κλειδωμένο bootloader με την Dev μέχρι νεωτέρας.
-
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά με την δοκιμή που έκανα για ξεκλείδωμα βρέθηκε ήδη πρόβλημα που ίσως θα πρέπει κάποιοι να το γνωρίζουν για να πάμε Παραπέρα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Ο/H vardeos έγραψε:
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά με την δοκιμή που έκανα για ξεκλείδωμα βρέθηκε ήδη πρόβλημα που ίσως θα πρέπει κάποιοι να το γνωρίζουν για να πάμε Παραπέρα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Νομίζω ότι όσον αφορά την international edition (Kate) που είναι μεγαλύτερη κατά 2mm σε ύψος, πρέπει να ταιριάζουν οι θήκες του xiaomi redmi note 2 (ίδιες διαστάσεις). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό.
-
-
Ο/H kounkoun έγραψε:
Νομίζω ότι όσον αφορά την international edition (Kate) που είναι μεγαλύτερη κατά 2mm σε ύψος, πρέπει να ταιριάζουν οι θήκες του xiaomi redmi note 2 (ίδιες διαστάσεις). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό.
Επισης εχω παρει την ελαστικη διαφανη θηκη της Xiaomi και το κινητο χωραει αλλα στο πανω και κατω μερος του τηλεφωνου δεν κανει το χειλος που πρεπει η θηκη.
Ελπιζω να βοήθησα -
Παιδιά έχει βρεί κανείς καμιά θήκη για το international που να κάνει?
-
έχω πάρει αυτό... με το πακέτο flip case
μια χαρά η θήκη.. λιγο στριμωχτή.. αλλά μια χαρά...
Το tempered glass δεν το δοκίμασα ακόμα.. (φοβάμαι να το βάλω... αλλά οχι λόγω διαστάσεων..)
Ελπίζω να βοήθησα..Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Ο/H aporos έγραψε:
έχω πάρει αυτό... με το πακέτο flip case
μια χαρά η θήκη.. λιγο στριμωχτή.. αλλά μια χαρά...
Το tempered glass δεν το δοκίμασα ακόμα.. (φοβάμαι να το βάλω... αλλά οχι λόγω διαστάσεων..)
Ελπίζω να βοήθησα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα