καλησπέρα....θήκη μαλακή (tpu) δεν έχει πρόβλημα μπαίνει έχω βάλει αυτή Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com και όλα καλά....με αυτή aliexpress.com/item-img/For-Xi…10010108.1000017.2.4s5ywy δεν εφαρμόζει καλά.....όσο για protector screen πήρα αυτό 9H Hardness Nano Liquid Coating Screen Protector for Cell Phone IPHONE6 Samsung | eBay αλλά δεν έχει έρθει ακόμα και δεν ξέρω πως θα είναι....
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
-
-
Για να βοηθήσω λίγο.
Στο δικό μου το Tempered class ( Nillkin Amazing H+ Pro ) πηγε ετσι με τα κενα που ανεφερα πιο πάνω.
Επανω μέρος
Κάτω Μέρος
Η Μαλακή θηκη ( TPU ) της Xiaomi
Το πλαϊνό μέρος
Και το πανω μερος οπου θα δουμε οτι αν και το εχω σχεδον ενα μηνα φορεμενω κανει κοιλια στην μεση
απο το ζορι Οχι τιποτε σοβαρο αλλα...
Ελπιζω να εγινε πιο κατανοητη η κατασταση... -
ψιλο-μαύρα χάλια ε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
το tempered glass, ειδικά στην πάνω μεριά, όπως και να το δει κανείς, τα χάλια του τα μαύρα τα χει, δεν τα χει??
Δεν γινόταν να το εφαρμόσεις καλά εκεί και ας έχανε από κάτω??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το tempered glass, ειδικά στην πάνω μεριά, όπως και να το δει κανείς, τα χάλια του τα μαύρα τα χει, δεν τα χει??
Δεν γινόταν να το εφαρμόσεις καλά εκεί και ας έχανε από κάτω??
Και να το έβαζα σωστά επάνω πάλι κενό θα είχε και πάνω και κάτω.
Κάτω φυσικά το κενό θα ήταν τεράστιο και δεν θα έδειχνε καλύτερα ( το δοκίμασα )
όπως επίσης αν δεις η τρυπα για το μεγάφωνο είναι άλλα για αλλού
Μαύρα χάλια έχει αλλά επιλογές δεν έχεις αφού δεν είναι το δικό του -
Παρέλαβα και εγώ χθες το κινητάκι. Και εγώ μία από τα ίδια με το τζαμάκι της Nillkin (Το είχα καβάτζα από το προηγούμενο Redmi Note 3 Pro). Αλλά το συνήθισα. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο δείχνει. Για θήκη έβαλα τη flip της Mofi μέχρι να βγει κάτι καλό. Η Mofi είναι σιλικονάτη με καπάκι. Μπαίνει το κινητό μέσα, όχι τέλεια αλλά κάνει τη δουλειά της.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
-
Εδώ φαίνονται καθαρά οι διαφορές των διαστάσεων
-
-
Ενώ περίμενα να μου έρθει η 6,9,15 από την Δευτέρα που πέρασε δεν ήρθε ποτε μάλλον με ξεχασε εντελώς τελείως
Πριν λίγο λοιπόν μου βγήκε μήνυμα για αναβάθμισει σε 6,9,22 με πολλες διορθωσουλες.
Προχωραμε λοιπον να δουμε τι θα δουμε.
Να πω εδω οτι το μονο θεμα που εχω με το κινητό και ειναι σοβαρό για μενα ειναι ότι οταν ειμαι με wind 4G και κάνω κλίση η με καλούν μετά
απο μερικά δευτερόλεπτα ομιλία ενω το σήμα είναι 4G Full το σημα χανεται και φυσικα ακουω τον συνομιλητη λες και κάνουμε συνομιλία στα βραχεα
Αν γυρισω manual σε 3G δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Αυτο που είδα ειναι οταν ειμαι σε 4G και πάω να μιλήσω δεν υποβαθμιζεται το σημα αλλα προσπαθεί να μείνει σε 4G και μαλλον εκεί γίνεται
το όλο θέμα.
Επίσης σε δοκιμή που καναμε με κινητο που δεν εχει την 800αρα συχνότητα με κάρτα wind το σήμα του σε συγκεκριμένη περιοχή
ήταν μια γραμμη 3G στο δικο μου ειχα φουλ 4G αρα η 800αρα κανει δουλειά αλλα αν λυθει και το παραπάνω πρόβλημα θα είμαι σουπερ . -
Καλησπερα και απο εμενα!Σημερα μου ηρθε το redmi note 3 pro international rom με την 900αρα μπαντα αγορα απο gearbest και το προβλημα μου ειναι οτι εχει ενα σωρο γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικα.Μπορω να κανω κατι για αυτο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα