ποια είναι τα πραγματακια που πρέπει να προσέχω ; ( Μακάρι να βρείτε γρήγορα λύση σε όλα μας τα θέματα. Αν δεν ησασταν εσείς θα πιστεύω πως τα έχουμε πετάξει τα λεφτά μας στην special edition)Ο/H Bodai έγραψε:
Τωρα ότι έγινε - έγινε. Απλά θα προσέξεις 2-3 πραγματάκια και θα είσαι μια χαρά. Μέχρι να εχουμε περισσότερα "εργαλεία" στα χέρια μας, για να το τακτοποιήσουμε μια και καλή ..
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
-
-
Για να καταλάβω στο ΚΑΤΕ βάζεις την DEV για να έχεις ελληνικά φορτώνοντας την Rom μέσω του updater?! Το λέω αυτό γιατί εγώ το παρέλαβα σφραγισμένο για έναν φίλο και θέλει ελληνικά πάση θυσία... Κατεβάζω το .zip το φορτώνω στο κινητό και το βάζω μέσω του updater?Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
Ο/H sylvester έγραψε:
Για να καταλάβω στο ΚΑΤΕ βάζεις την DEV για να έχεις ελληνικά φορτώνοντας την Rom μέσω του updater?! Το λέω αυτό γιατί εγώ το παρέλαβα σφραγισμένο για έναν φίλο και θέλει ελληνικά πάση θυσία... Κατεβάζω το .zip το φορτώνω στο κινητό και το βάζω μέσω του updater?
Απο ποιο κατάστημα ήρθε σφραγισμένο; τους το είχες ζητήσει;
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas2089 έγραψε:
Δώστε τα φώτα σας να τελειώσει το μαρτύριο
Επίσης είπες ότι έχεις Ευρωπαϊκό αντάπτορα μέσα έτσι;
Θα καταλήξουμε ποιο είναι και μετά απο την στιγμή που λες ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader θα βάλεις μία
official rom με miflash σε fastboot mode Που δεν είναι τόσο επικίνδυνο... -
Το κινητό είναι πάνω από 15εκατοστα έχει ευρωπαϊκό ανταπτορα και είναι αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Edition 3GB RAM 32GB Snapdragon 650 Hexa-core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile συγνώμη για το λινκ απλά για να καταλάβεις ακριβώς πιο είναι το στέλνω.
Bodai: Non affiliate links removed. FORUM RULES -
Οκ..... Ο οδηγός είναι αυτός με ξεκλείδωτο bootloader....
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Προσοχή και όλα καλά θα πάνε.. Κατέβασε την σωστή ρομ. -
αυτη ειναι η σωστη η ρομ?το κινητο ειναι το special version οπως καταλαβαμε??ειναι λιγο τραγικο και δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο με τα ονοματα των μοντελων πραγματικα!!
-
-
το οτι δεν ειναι ζιπαρισμενο το αρχει παιζει καποιο ρολο??
-
Και το .tgz είναι μια μορφή συμπιεσμένου. Απλά χρειάζεται 2 φορές extract για να σου βγάλει το περιεχόμενο σε φάκελο.
-
Fastboot global dev μπαίνει έτσι ή θα το κάνω τούβλο??
Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
για πειτε??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα