Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

• Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπερδεύτηκα λίγο με το Αμερικάνικο και το Ευρωπαϊκό SAR. Εντελώς άλλες τιμές! Το 0,56 EU είναι χαμηλό. Το 1,26 US πολύ ψηλό. Τι δεν καταλαβαίνω;

Κάτι άλλο παιδιά. Διαβάζει άραγε usb stick;
    • Εγώ που έχω το kenzo διαβάζει και το kate θα έχει otg

Redmi note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Επιτέλους παρέλαβα το κιν μετα από 1.5μήνα

Είχε πάνω την MIUI global 7.3/Stable/7.3.7.0 (MHRMIDE)
      Δεν είχε ελληνικά, μόνο αγγλικά.
      Έκανα update στην
      MIUI 8 (φωτο)

Μετά την εγκατάσταση της ΜΙUI8
      έχω ελληνικά στο keyboard, την ελλαδα σαν επιλογή χώρας στην ώρα.
      Μπορω να στειλε sms σε ελληνικα.
      Το menu του κινητού δεν εχει ελληνικα αλλα αγγλικά κατι που με βολεύει γιατι ετσι και αλλιως στα αγγλικα το βάζω

Ετσι οπως ειναι θεωρώ με βολευεί. Αν εβαζα μια ελληνική Rom, τι θα άλλαζε? τι extraδακια θα εχει?

Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλω?

υγ. πως μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το κιν ειναι το 3 pro special (αν το δω απο διάσταση ειναι λίγο μεγαλύτερο και μπαινει στη θήκη που του πήρα)
      Images
      • Screenshot_2017-02-02-10-08-46-802_com.android.settings.png

136,31 kB, 1.080×1.920, viewed 129 times
    • Διαφήμιση
    • Από την Rom που βλέπω είναι το special (kate) MHR=Kate MHO=kenzo. Για επιβεβαίωση κοίτα το ταμπελακι από πισω αν γράφει 2015161 είναι το special. Υπάρχει και πιο νέα έκδοση αν δεν στη κάνει άλλαξε την χώρα από Ελλάδα βάλε Ινδία η Ινδονησία και κάνε update. Για την ελληνική ή διαφορά εκτός ότι θα εχεις twrp και root αν θέλεις, τα άλλα είναι περίπου ίδια

Redmi note 3 pro

• @makisfz
      Σε ευχαριστώ πολύ.
      Ναι γράφει 2015161.
      Επίσης, κάνω update οπως μου είπες, αλλά ή το ιντερνετς στη δουλεια σερνεται ή το Update ειναι μεγαλό
      και καθυστερώ.

Αν θα ήθελα να βάλω την ελληνική rom.
      Ποια θα έβαζα?
    • το update που κανει να ξερεις θα εχει πληρεις ελληνικα
      απο ελληνικη rom εγω δουλευω μονο την developer και καθε εβδομαδα εχει update η τελευταια ειναι πολυ καλη
      την stable δεν την εχω δουλεψει.απο αυτα που διαβαζω δεν εχει καποια προβληματα και περνει update καθε 2-3 μηνες.

• Διαφήμιση
    • Ήρθε χθες από ALIEXPRESS σε 24 μέρες, πανέμορφο, όπως ακριβώς το περίμενα. Η κόρη μου τρελάθηκε και η γυναίκα μου ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά του. Το έστησα σε πρώτη φάση και είδα ότι δεν είχε Ελληνικά. Δοκίμασα να δω αν έχει αναβάθμιση, είχε και έκανε πολύ ώρα για να την ολοκληρώσει και πλέον είχε Ελληνικά. Του έκανα καλού-κακού επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το έστησα πάλι και όλα άψογα. Μου άρεσε πολύ, δουλεύει άψογα, η οθόνη του με τα χρώματα πολύ καλά και μου άρεσαν πολύ και οι φωτογραφίες που βγάζει. Δεν τις σύγκρινα άμεσα με το εξαιρετικό SAMSUNG ΝΟΤΕ 4 που έχω, αλλά εκ πρώτης όψεως το αποτέλεσμα δείχνει άψογο. Ακόμη και σε σκοτεινό περιβάλλον που δοκίμασα το αποτέλεσμα έδειχνε ικανοποιητικό. Η μπαταρία αν και 1η μέρα δεν έσβησε καθόλου, δείχνει να έχει καλή διάρκεια. Θα γίνει το στρώσιμό της με 4 φορτίσεις-εκφορτίσεις. Τα υπόλοιπα στη συνέχεια.
    • Οι ημερησιες φωτο του, υπερέχουν του samsumg....

Στις low light, χωρίς φλας, υστερεί λίγο, όχι του συγκεκριμενου samsung, αλλά γενικά.

Το βίντεο, ισως είναι λίγο ακόμα χειρότερο , αλλά τίποτα το σοβαρό αν δεν είσαι επαγγελματίας, ψείρας, @pavlidisc , φωτογράφος!!

Το συγκεκριμενο κινητό τα σπάει, εγώ δεν το αναζήτησα καθόλου το samsung note 4, μετά τη μετάβαση στο xiaomi..
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Θα κάνω και άμεσες συγκρίσεις ανάμεσα στα 2 ''ΝΟΤΕ'', αλλά έτσι απλά για το πείραμα. Όπως και να έχει 2-3 φωτογραφίες που έβγαλα ήταν εξαιρετικές. Δεν έχω παίξει με τις ρυθμίσεις για να δω τι δυνατότητες έχει. 'Εχουν ξεφύγει οι Κινέζοι πάντως. Να πω ότι έβαλα και μια κάρτα μνήμης SAMSUNG EVO 64GB.

Προχθές παρήγγειλα το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 4 για ένα φίλο, το οποίο πλέον έχει 15-20 ευρώ επιπλέον από το 3, που φυσικά είναι τίποτε. Απλά από ακτινοβολία δεν ξέρω τι λέει το 4άρι, μια που δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα όπως είπα ξανά.

Demakhs είχες ΝΟΤΕ 4 και το αντικατέστησες με το ΧΙΑΟΜΙ από ότι κατάλαβα. Γιατί το άλλαξες;
    • Τρως τόση ακτινοβολία στο σπίτια από τις ηλεκτρικές συσκευές, στα μαγαζιά, στο δρόμο κ παντού, από τα wifi δικτυα, που αυτό πλέον είναι το λιγότερο.

Θυμάμαι μία φορά, σε ένα κέντρο εξωσωματικής στην Αθήνα, όπου υπήρχαν ευαίσθητα σπερματοζωάρια, ωάρια κ "μωρά", που είχα βρει καμια 15-ρια δίκτυα wifi.....Ήταν η μέρα που ξεπερασα το άγχος για την ακτινοβολία του κινητού!!

Στις ρυθμίσεις βάλε ποιότητα & καθαρότητα ΥΨΗΛΗ, αναλογία διαστάσεων 16:9 για να τις απολαμβάνεις σε όλες τις tv της σημερινής εποχής...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Τρως τόση ακτινοβολία στο σπίτια από τις ηλεκτρικές συσκευές, , στα μαγαζιά, στο δρόμο κ παντού, από τα wifi δικτυα, που αυτό πλέον είναι το λιγότερο.

Θυμάμαι μία φορά, σε ένα κέντρο εξωσωματικής στην Αθήνα, που υπήρχαν ευαίσθητα σπερματοζωάρια, ωάρια κ "μωρά", που είχα βρει καμια 15-ρια δίκτυα wifi.....Ήταν η μέρα που ξεπερασα το άγχος για την ακτινοβολία του κινητού!!

Στις ρυθμίσεις βάλε ποιότητα & καθαρότητα ΥΨΗΛΗ, αναλογία διαστάσεων 16:9 για να τις απολαμβάνεις σε όλες τις tv της σημερινής εποχής...
      Δεν έχεις άδικο, αλλά η ακτινοβολία δρα αθροιστικά. 'Εστω και ένα λιθαράκι να την μειώσουμε στο κέρδος είμαστε. Στο σπίτι το ασύρματο δίκτυο δεν το αφήνω ανοιχτό συνέχεια, το ασύρματο τηλέφωνο έχει πάρει πόδι χρόνια τώρα. Στη δουλεία δεν έχω ασύρματο δίκτυο, μιλώ με bluetooth κτλ κτλ.

Όσο για τις ρυθμίσεις εννοείται ότι τα έκανα αμέσως αυτά που λες. Επίσης έβαλα στο βίντεο 60hz. Καλά δεν έκανα;