xiaomi mi5 bug
-
-
Καλημέρα και καλός ήρθες στην παρέα μας
Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" και να δεις εάν στην επιλογή γλώσσας έχει και την ελληνική ? -
καλημέρα, στην επιλογή γλωσσας εχει τα ελληνικα και εκδοση miui global 7.2.4.0.0 MAACNDB stable
-
δεν ξερω πως παιρνω screenshot ακομη φιλε μου γιαυτο στα εγραψα ετσι
-
Δεν χρειάζεται φώτο και μόνο που βρήκες ελληνική γλώσσα στις επιλογές + τον αριθμό που γράφει στην MIUI έκδοση μπορώ να σου πω ότι δεν έχεις official rom αλλά πειραγμένη από το κατάστημα που το αγόρασες και ας γράφει Global
Από την ρομ ξεκινάνε και στην ρομ σταματάνε όλα τα προβλήματα που έχεις αυτή την στιγμή.
Εδώ μπορείς να βρεις και ποιες είναι οι official Global Xiaomi Mi 5
Οπότε πρέπει να βάλεις τουλάχιστον μία official με αυτό τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Τέλος, πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε:
Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις την ελληνική ώστε να έχεις και ελληνικά θα πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock bootloader και να βάλεις καλύτερα την official china developer (για 2-5 μέρες θα είσαι μόνο με αγγλικά και χωρίς google play store μέχρι να εγκριθεί η αίτηση για να βάλεις την ελληνική)
Αν δεν σε ενδιαφέρει η ελληνική προχωράς με μία official global (stable ή developer) με τον οδηγό που σου έγραψα παραπάνω. -
ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω και ελπιζω να πανε όλα καλα
-
Αν για κάτι δεν είσαι σίγουρος στα βήματα οδηγού, μπορείς να ρωτήσεις πριν πας στο επόμενο βήμα...εδώ θα ήμαστε
-
ευχαριστω φιλε να σαι καλα
-
φιλε επειδή τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για να περασω καποια ρομ με τον τροπο αυτό, μηπως υπαρχει πιο ευκολη λυση?
-
Το πιο βασικό εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
να δουλεψει το τηλεφωνο για την ωρα φιλε μου. δε μπορω να μπω στις επαφες και ουτε να πατησω το τηλεφωνακι ωστε να παρω τηλεφωνο. θελω να βαλω την official προς το παροβ και αν πανε ολα καλα μετα βαζω και την ελληνικη
-
update.miui.com/updates/v1/ful….php?d=gemini&b=X&r=cn&n=
Κατεβαζεις αυτήν και την μερνας με το miflashOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0