Καλή ξεκούραση και περιμένω νέα σου μόλις δοκιμάσεις.
Πρόβλημα με redmi note 3 pro..
-
-
Καλημέρα και καλό μήνα
Μήπως είχε βάλει MIUI 8 και έκανε downgrade σε MIUI 7 μετά ? Είχατε βάλει την ελληνική ρομ στην συσκευή ? -
Καλημέρα καλό μήνα!
Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που λες? Και miui 8 του φλασαρα και miui 7,επρεπε να δουλέψει...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@sakis0547, όλα έχουν σχέση, είχατε ξεκλειδώσει bootloader και είχατε βάλει την ελληνική πριν τα προβλήματα ?
Αν ναι έμπα σε fastboot mode και έλεγξε τον bootloader εάν είναι κλειδωμένος:
Αν είναι, κάντε πάλι την διαδικασία unlock του bootloader και η συσκευή θα ανοίξει και πάλι -
@sakis0547 δες αυτό που σου έγραψε ο @NasDriver μιας και είναι σημαντικό. Αν βέβαια ξέρεις ότι δεν είχε ξεκλειδώσει ποτέ πριν άστο. Από κει και πέρα ίσως πρέπει μετά από επιτυχημένο φλασάρισμα να ανοίξεις το κινητό να αφαιρέσεις για μισή ώρα το κλιπ της μπαταρίας από την μητρική και μετά να ξαναδοκιμάσεις να το ανοίξεις. Αυτό όμως άστο για τελευταία τελευταία λύση και προσπάθεια.
Μπορείς να μας γράψεις ακριβώς ποιες ρομ έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα? -
Ο/H lallasgr έγραψε:
@sakis0547 δες αυτό που σου έγραψε ο @NasDriver μιας και είναι σημαντικό. Αν βέβαια ξέρεις ότι δεν είχε ξεκλειδώσει ποτέ πριν άστο. Από κει και πέρα ίσως πρέπει μετά από επιτυχημένο φλασάρισμα να ανοίξεις το κινητό να αφαιρέσεις για μισή ώρα το κλιπ της μπαταρίας από την μητρική και μετά να ξαναδοκιμάσεις να το ανοίξεις. Αυτό όμως άστο για τελευταία τελευταία λύση και προσπάθεια.
Μπορείς να μας γράψεις ακριβώς ποιες ρομ έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα?
Καλησπέρα. Έχω προσπαθήσει 6.6.23, 7.3.2.0, 7.1.5.0 δεν γίνεται τίποτα, επίσης προσπάθησα και σε άλλο υπολογιστή... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, ενώ βγάζει success δεν ανοίγει ποτέ και με μπερδεύει..αν είχε πρόβλημα hardware δεν έπρεπε να ήταν τελείως νεκρό?
Μάλιστα εχθές το πρωί μου ήρθε και ένα ακόμα NOTE 3 pro με multilanguage rom και την έκανα την διαδικασία με επιτυχία.ο bootloader είναι κλειδωμενος και δεν με αφήνει να φλασαρω ρομ από Fastboot οπότε το βάζω σε edl Mode και κάνω την διαδικασία. Πριν δυο μερες έκανα και αίτηση να ξεκλειδώσω τον bootloader να δούμε τι θα γίνει....
@sakis0547 τότε η μόνη λύση που πιστεύω ότι θα κάνει το κινητό να αναστηθεί είναι η παρακάτω:
1) Ανοίγεις το πίσω καπάκι (δες βίνετο στο youtube)
2) Αποσυνδέεις το κλιπ της μπαταρίας από την μητρική πλακέτα και το αφήνεις εκτός 30-40λεπτά
3) Συνδέεις την μπαταρία πάλι και ανοίγεις το κινητό.
4) Κατά 99,99% θα ανοίξει σωστά στην τελευταία ρομ που έχεις φλασάρει με επιτυχία!
Κάνε αυτά τα βήματα και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα! -
-
Πάλι τίποτα. Έβγαλα το κλιπ της μπαταρίας από την πλακέτα, το ξαναεβαλα μετά από καμία ώρα, και πάλι κολλάει στο λογότυπο...
@sakis0547 θα έλεγα να κατεβασες και το virtual machine που έχω φτιάξει να δοκιμάσεις να φλασαρεις μέσω αυτού αν δεν είναι κόπος. Αλλιώς άλλο Pc με 7αρια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0