1 Mi-5 (Gemini) V7.3.10.0 stable Ιουν 30th 2016, 1:53pm Εχει περάσει κανεις την ελληνικη ρομ Mi-5 (Gemini) V7.3.10.0 stable; Εγώ 2 φορες που επιχείρησα το κινητο επεσε σε bootloop! Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 Ιουλ 5th 2016, 11:45am Δεν έχω αυτό το κινητό αλλά συνήθως ο λόγος είναι το locked bootloader και το ότι μπορεί να μην την έχεις εγκαταστήσει σωστά. Θέλει wipe η dalvic-cache και η cache γιατί κρατάνε αρχεία από την προηγούμενη ρομ.
3 Ιουλ 5th 2016, 11:47am Είναι ξεκλειδώτος ο bootloader ;; Ποια ρομ είχες πριν βάλεις;; Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
4 RE: Ιουλ 5th 2016, 9:21pm Ο/H Octaviastikos έγραψε: Είναι ξεκλειδώτος ο bootloader ;; Ποια ρομ είχες πριν βάλεις;; Ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος και πριν ειχα την ελληνική V7.3.4.0 αλλα τώρα εβαλα την V7.5.4.0 και ολα πηγαν καλα! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk