Διαφήμιση

Πρόβλημα με Google Services

• Πρόβλημα με Google Services

Καλησπέρα,

χθες παρέλαβα το Mi5 και μόλις το άνοιξα με ρώτησε για update. Έκανα update σε 7.5. Σημειωτέον είμαι σε china stable.
      Εγκατέστησα το google installer και πρόσπαθησα να κάνω sync contacts και calendar. Δυστυχώς κάτω από το google account δεν εμφανίζονται
      ούτε τα contacts ούτε το calendar οπότε ούτε επαφές βλέπω....ούτε ημερολόγιο.

προσπάθησα πολλές φορές είτε με ν2 είτε με ν3 του installer χωρίς επιτυχία. Να ρωτήσω αν είναι γνωστό πρόβλημα και αν υπάρχει λύση.
      Και αν προτείνετε να κάνω switch σε κάποια ελληνική rom...και αν ναι σε ποια version που να μην αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προβλήματα.
    • έδωσες τα permission στην εφαρμογή security;
      Μπορείς να μου πεις εαν είσαι ευχαριστημένος με την ρομ που φοράς; Προτιμώ τις odexed rom όπως οι γνησιες γιατί οι εφαρμογές ανοίγουν ποίο γρήγορα.
      Mi 11i 8/256
    • Έδωσα αρκετά permissions (ίσως παραπάνω από ότι έπρεπε) σε όλες τις google εφαρμογές.
      Τότε μόνο εμφανίστηκε το Contacts....αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει sync.

Προς το παρόν δεν έχω άποψη μιας και το άλλο προσωπικό κινητό είναι ένα Moto G πρώτης γενιάς και η σύγκριση μάλλον είναι "άστοχη" :)
      Γνήσια μεν....εκνευριστική δε με τα κινέζικα.
    • Διαφήμιση
    • Βασικά γιατί δεν βάζεις την ελληνική ρομ;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο μόνος περιορισμός για να μην βάλω την ελληνική ρομ είναι ότι θέλω να συγχρονίζω τα email της δουλειάς στο κινητό μου.
      Τα applications που γίνονται install για αυτό τον σκοπό ελέγχουν για root και bootloader unlock.
      Αν το integration μεταξύ rom και google play services είναι ανώδυνο σε σχέση με την κινέζικη rom...είμαι διατεθειμένος
      να αλλάξω σε ελληνική. Εξου και ο λόγος που ρώτησα αρχικά ποια έκδοση προτείνεται.

Πάρα ταύτα νομίζω ότι έλυσα το πρόβλημα. Εκτός των permissions έβαλα όλα τα google applications στο auto startup.
      Προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει. Θα το τεστάρω περισσότερο για να δω αν υπάρχουν κάποια προβλήματα.