Διαφήμιση

Πρόβλημα με led ειδοποιήσεων [Solved]

• Πρόβλημα με led ειδοποιήσεων [Solved]

Καλημέρα καλημέρα,
      επειδή μόλις τελείωσα τις συνεδρίες με τον Ψ μου και δεν έχω πρόθεση να με στείλει το τηλέφωνό μου για νέες.

Είχα ένα ωραίο κινητό και δούλευε μια χαρά.
      Ώσπου βγήκε η νέα MIUI v8 και είπα να την περάσω να δω τι λέει, δεν μπορεί όλο και κάτι θα διόρθωνε, είπα.

Στην περίπτωσή μου όμως, χάλασε και εκτός των άλλων έπαψαν να λειτουργούν και τα led -εντάξει εντάξει, ένα είναι με διαφορετικά χρώματα :p-.

Είπα, άντε να δούμε, να επιστρέψω στην v7 να πάψω να το αντιμετωπίζω.
      Αμ δε.

Το πρόβλημα εξακολουθεί και υφίσταται, εκεί που όλα δούλευαν μια χαρά. Τι σκ@τ@ λέω, θα μας τρελάνεις εσύ?
      Όχι φυσικά, τσίμπα ένα flash με fastboot την Ελληνική να μάθεις.

Και εδώ φαίνεται πόσο επίμονα είναι τα xiaomi όταν τα πιάσει η μην-πω-τι.

Τα led εξακολουθούν να ΜΗΝ δουλεύουν, εκτός από αυτό της ειδοποίησης χαμηλής στάθμης μπαταρίας, και αυτό της φόρτισης.

Τι άλλαξε από όταν δούλευαν τα led?
      Μπας και φταίει η Ελληνική fastboot?
      Γιατί η μόνη αλλαγή από το πρώτο πρώτο flash, είναι αυτό. Το πρώτο είχε γίνει με την κινέζικη ή ότι ήταν τέλος πάντων.
      Αυτή είναι η τελευταία ιδέα που έχω και θα την κάνω το βράδυ να δω αποτελέσματα.
      Αλλά,

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως κάποιος είχε αναφέρει στο νήμα της GTV 6.6.23 -νομίζω- ένα προγραμματάκι για να κάνουμε log το σφάλμα όταν το αναπαράγουμε, αλλά στον γενικό χαμό στάθηκε αδύνατον να το βρω.

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα, θα την ακούσω με χαρά, αν είναι και λύση κερνάω μπύρες με θέα τον Σαρωνικό.

:)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Εκεί λοιπόν που έκλαιγα την μοίρα μου,
      τσουπ, ήρθε η ιδέα:

Βρε λες να κάνει κανα conflict το restore από το mi cloud?

Ξαναφλασάρω λοιπόν την fastboot την Ελληνική βεβαίως βεβαίως, απαιτώ να μην χρησιμοποιήσει το backup που έχει στο micloud, και ω του θαύματος.

ΝΑΙ, το led λειτουργεί.

ΥΓ Θα πάω να με κεράσω μπύρες το βράδυ :P
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Εάν έφταιγε αυτό είναι πολύ κακό.
      Το restore απο cloud backup δεν θε έπρεπε να επαναφέρει διενέξεις. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, αλλά αυτό που αναφέρεις δεν είναι καλό.
      Υποτίθεται οτι όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, "μηδενίζεις" το κινητό και επαναφέρεις ΜΟΝΟ εφαρμογές (χωρίς ρυθμίσεις κλπ...) και ρυθμίσεις κινητού (που δεν έχουν να κάνουν με εφαρμογές).

Έτσι δούλευευ το backup της Apple τουλάχιστον...και αφού η Xiaomi πασχίζει να γίνει Apple (κούνια που την κούναγε προς το παρόν...) θα πρέπει να το προσέξει, ΕΑΝ έφταιγε αυτό, επαναλαμβάνω...

Υ.Γ εκτός εάν έκλεισες με κάποιον τρόπο το led (άθελά σου) οπότε αποθηκεύτηκες και αυτή η ρύθμιση στο backup...

edit : Είχες πάρει backup σε Miui 7 και έκανες restore σε Μiui 8;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

edit : Είχες πάρει backup σε Miui 7 και έκανες restore σε Μiui 8;
      Ναι τις εφαρμογές γιατί είμαι γνωστός τεμπελάκος,
      αλλά το ίδιο συνέβει και σε miui 7.

Δηλαδή από την στιγμή που ΔΕΝ δούλεψαν σε miui 8, ότι και να έκανα δεν δούλευαν και σε v7.
      Υπ' όψιν το backup είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

Δεν μπορώ να το αποδώσω πουθενά αλλού, μιας και είναι η μόνη αλλαγή που έκανα στην διαδικασία και έλυσε το πρόβλημα.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Ναι τις εφαρμογές γιατί είμαι γνωστός τεμπελάκος,
      Δεν θα σε χαρακτήριζα τεμπελάκο! Μα αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του backup των εφαρμογών!!! :D

Πάντως η επαναφορά ΔΕΝ θα έπρεπε να φέρνει πίσω προβλήματα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Update: Εξακολουθούν να δουλεύουν και σε miui 8, η οποία εγκαταστάθηκε με απλό wipe πάνω από την 6.5.23

:)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zer4w έγραψε:

Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο redmi note 3 και είμαι στην τελευταία developer τι πρέπει να κάνω δηλαδή?
      Eπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο το κινητό από την αρχή χωρίς να επαναφέρεις κανένα backup από πουθενά. Δοκίμασε αυτό προς το παρόν, που πρέπει να είναι και αρκετό, αλλιώς flash μιας fast-boot ROM αλλά επειδή δεν έχουμε ακόμα Ελληνική fast-boot για το Redmi Note 3, θα αναγκαστείς να βάλεις official η οποία θα σου κλειδώσει τον boot-loader και θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις πάλι. Αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί να φτάσεις εκεί... Με την απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς επαναφορά backup, θα λυθεί το πρόβλημα :)
    • Επαφές: Υποθέτω πως έχεις λογαριασμό gmail και έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου -και- με αυτόν. Αν όχι, μπορείς να το κάνεις και τώρα και να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό με το mi cloud.

Όταν λες υπόλοιπα, τι εννοείς? sms, apps κλπ?

Εντάξει, πόσες εφαρμογές έχεις που είναι δύσκολο να τις επανεγκαταστήσεις?

Έτσι και αλλιώς, η επιλογή είναι δική σου.
      Αν θεωρείς σοβαρό πρόβλημα την μη λειτουργία του led, τότε όλα αυτά είναι μονόδρομος. Αν όχι, κάτσε εκεί που βρίσκεσαι.

Disclaimer : Το οτι λειτούργησε σε εμένα αυτός ο τρόπος, δεν εγγυάται πως θα δουλέψει και σε άλλον. ;)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Disclaimer : Το οτι λειτούργησε σε εμένα αυτός ο τρόπος, δεν εγγυάται πως θα δουλέψει και σε άλλον. ;)
      καλημέρα
      είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ μετά led ,δοκίμασα πριν αναφερθείς στο στο θέμα εδώ αλλά δεν πέτυχε σε
      εμένα ,Η αρχική μετάβαση σε 8 έγινε κανονικά με Factory Reset , πέρασα 3 φόρες fastboot (έχει rom για το ΡΝ2) και το έστησα από την αρχή δεν κατάφερα να δουλέψουν τα led
      τελικά έκανα επαναφορά την 7 από nandroid backup του Μαΐου που είχα (το δούλεψα μια ημέρα για να τσεκάρω τυχόν προβλήματα) και πέρασα από πάνω την GTV-6-6-30
      χωρίς Factory Reset και δούλεψαν
      Φυσικά εγώ είχα από την αρχή της μετάβασης σε 8 και κάποια θέματα με κάποιες εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονταν όπως έπρεπε
      ξαφνικά οι εφαρμογές δεν δούλευαν η λύση για μένα ήταν να ξαναπεράσω την τελευταία rom από πάνω, προς το παρών όλα καλά
      τα συμπεράσματα για τους ειδήμονες του αντικειμένου :D