Καλωσορίζουμε και το Vickmall.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.
-
-
-
A happy Vickmall customer welcomes you !!!!
I ordered my Redmi Note 3 during your Chinese New Year from your eu warehouse , and it arrived in 2 days !
Thumps up -
Ο/H Vickmall έγραψε:
Hello,eveybody,thanks very much,your satisfaction is our motivation,we will do the best ,hope you can support vickmall as always!
I am a happy client of your EU warehouse! -
-
-
-
wellcome Vickmall
-
-
great news.
wellcome Vickmall -
Έχω να πω ότι έχω μείνει πλήρης ικανοποιημένος από το εν λόγω κατάστημα.έχω παραγγείλει 4 κινητά τηλέφωνα σε διάστημα 6 μηνών. Τα 3 ήρθαν επιτυχώς σε 15 μέρες με nl post ενώ το 1 έχοντας ζητήσει αποστολή με sg post δεν ήρθε ποτέ.Ωστοσό η ανταπόκριση από το κατάστημα ήταν άμεση και τλκ κατάφερα να πάρω τα χρήματα μου πίσω.Ελπίζω να βοήθησα κάποιους.Welcome vickmallXiaomi Redmi Note 3g
-
Το vickmall εχει δωσει εδω και καιρο τα διαπιστευτηρια του ως αξιοπιστο μαγαζι.
Τυχον περιπτωσεις αργοποριας οφειλονται οχι σαυτους, αλλα συνηθως στις μεταφορικες που εχουν επιλεξει - προσφτα στην SG Post.
Εστω και ετσι ομως, το site εχει αποδειξει οτι ειναι αξιοπιστο αντιδρωντας σωστα και επιστρεφοντας τα χρηματα αμεσαΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0