Προσθέτω και την δική μου άριστη εντύπωση από συναλλαγή με vickmall. Μεταφορά μέσω NL και παραλαβή μέσα σε 20 μέρες και μέ δώρο ακουστικά όπως τα ζήτησα. Άμεση ανταπόκριση και επαγγελματισμος εκ μέρους τους.
Καλωσορίζουμε και το Vickmall.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.
-
-
και το site τους που έριξα μια ματια πολύ εύχρηστο και αναλυτικό όχι σαν κάτι αλλα....
-
Απο εκεί πήρα το xiaomi redmi note 3 pro, ήρθε όπως το ζήτησα με την ρομ που το ζήτησα, σε πολύ καλή συσκευασία με δωράκια θήκη και tempered glass, ευρωπαϊκό αντάπτορα.
Πολύ καλή εντύπωση για πρώτη φορά, έκανε συνολικά 17 μέρες. -
Μέχρι τώρα έκανα παραγγελίες από το Minideal και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Βλέποντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ, αποφάσισα να παραγγείλω από Vickmall. Η παραγγελία μου για το Xiaomi redmi 3S έγινε 1/8/2016. Μέχρι σήμερα 11/8/2016 το NLpost μου λέει "The item is pre-advised" είναι φυσιολογικό; Τους έστειλα email ρωτώντας τους να μου εξηγήσουν τι συμβαίνει αλλά δεν μου απάντησαν ακόμη.
-
-
Γενικα ναι, ειναι απολυτα φυσιολογικοΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
-
Πράγματι είχατε δίκιο φίλοι μου, το κινητό ήρθε σε 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας του. Σας ευχαριστώ.
-
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Wellcome @Vickmall . Η συσκευασία του τηλεφώνου που αγόρασα από εκεί, ήταν η ασφαλέστερη συσκευασία οποιουδήποτε προϊόντος έχω αγοράσει ποτέ. Το κουτί του τηλεφώνου ήταν μέσα στις γνωστές φυσαλίδες κι όλο μαζί μέσα σε μια κατασκευή με πεπιεσμένο αέρα.
-
Ο/H panos. έγραψε:
Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0