Διαφήμιση

[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H astrah έγραψε:

@NasDriver δηλ ειναι ροοτ αυτη η ρομ? εγω που δεν το θελω γινεται να την κανω Unroot η εχω καταλαβει λαθος;
    Θα βρεις στις αρχικές οθόνες τον φάκελο "Root Access", εκεί έχει το εικονίδιο του SuperSu, θα το ανοίξεις...Ρυθμίσεις ---> αποτσεκάρεις το "Ενεργοποίηση superuser" και μετά κάνεις πάλι έναν έλεγχο να δεις εάν δικαιώματα root
    ]
    Το εκανα και το root cheker ελεγε οτι δεν ειμαι Root. Το οτε tvgo ειχε αλλη αποψη ομως(ακομα και μετα απο restart) οποτε πηγα παρακατω στις ρυθμισεις το su εκει που λεει αφαιρεσε εντελως τα δικαιωματα χρηστη το εκανα και εβγαλε εντελως το su απο το κινητο και τωρα ειναι οκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Xiaomi RN3 pro 32Gb
  • Και με αυτήν τη rom έχω random reboots...(τουλάχιστον 1 την ημέρα). Επίσης στα προγράμματα πλοήγησης χαρτών το gps αργεί πολύ να κλειδώσει. Αυτά από marsmallow και μετά... θερμοκρασία και μπαταρία κάθε φορά καλύτερα.
  • Διαφήμιση
  • ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑ GPS ΕΙΔΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  • Ο/H GEORGE13 έγραψε:

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑ GPS ΕΙΔΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    θα σε παρακαλουσα μην γραφεις κςφαλαια δείχνει ότι φωναζεις!! Ευχαριστω...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Πολύ καλή σε note 3! Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι με το SwiftKey δεν μπορείς να γράψεις λέξεις με κενά αλλά μόνο συνεχόμενα πχ Facebooklogin στο address bar του browser. Ξέρει κανείς γιατί; εφόσον λειτουργεί σαν αναζήτηση Google δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.

Υ. Γ. Αυτό με την φωτεινότητα το σκέφτομαι κι εγώ. Θα ήθελε λίγο πιο φωτεινό.
  • Ναι αυτό με το SwiftKey έχει αναφερθεί ξανά, ενώ με το Google πληκτρολόγιο παίζει μια χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Και γω την εβαλα με format data πολυ καλη και νομιζω με βελτιωμενη καμερα και μπαταρια .
    Το restore εκανε πολυ ωρα για να ξαναμπουν προγραμματα ρυθμισεις.
    Αφου το συμμαζεψα εκανα παλι backup και ξαναεχασε τις ρυθμισεις οπως εκανε και παλια με την 7 .
    Το shell το ξαναβρηκα και το παγωσα με το titanium , δεν ξερω αν αδειαζει την μπαταρια παλι , αλλά αφου ξερω οτι παγωμενο δεν ενοχλει και δεν χρησιμευει πουθενα .....
    Στο swift key οταν γραφεις υπογραμιζονται οι λεξεις στην Ελληνικη γλωσσα μονο . Πως το απενεργοποιουμε ?
  • καλησπερα μπορειτε να μου δωσετε λιγο το fix για την αριθμομηχανη διοτι παιζω με προηγουμενη ρομ
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

καλησπερα μπορειτε να μου δωσετε λιγο το fix για την αριθμομηχανη διοτι παιζω με προηγουμενη ρομ

Στην πρώτη σελίδα του νήματος για την 6.6.23 θα το βρεις

Sent from my 2013023 using Tapatalk
  • Μετα από τρεις ήμερες σε Redmi note 3 pro με καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά από backup μόνο εφαρμογές χωρίς ρυθμίσεις συστήματος το τηλ πετάει.
    1.7 GB ραμ μετα από καθαρισμο.
    Δουλεύουν όλα κανονικά notification led κτλ
    Δυο θεματακια μόνο
    1 Στο πρωτο reboot μετα την εγκατασταση και ενεργοποιηση εβγαλε παλι τη μπαρα από κατω σαν να ειχα κανει wipe cache / dalvik cache.Τα επομενα reboot γίνονται κανονικά
    2 Η φωτεινότητα στο αυτόματο και το ρυθμιστικο στη μεση η οθονη είναι λιγο σκοτεινή.Απενεργοποιησα το αυτόματο και η οθονη στο 1/4 της φωτεινότητας
    σε τυφλώνει :thumbsup:

Αυτά :)
    You may think you can fly - but you better not try
  • Διαφήμιση
  • πάντως να κάνω μια παρατήρηση. όταν είχα την rom του κινεζομάγαζου οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλύτερες απο οταν έβαλα την GTV6.6.30 (ξαφνικά και με καλό φωτισμο και οτι ρυθμίσεις έχω κάνει οι φωτογραφίες έχουν πολύ θόρυβο)