Ωραια για να δουμε ,και ελπιζω ολα να πανε καλα αυτη την φορα!
[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Την έβαλα και εγω, μέχρι στιγμής ολα καλά στο XR2,
διορθώθηκε και η επιλογή διαφορετικού ηχου κλήσης σε καθε sim.
Ευχαριστω!!! -
-
παιδια περασα και εγω την ρομ, το ρουτ εχει γινει αυτοματα? ειναι αναγκαστικο να το κανω εγω για να δουλεψει σωστα η ρομ?
-
-
-

Καλημέρα σας.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από τοτε που ανανέωσα σε miui v8, δεν έχω mobile internet στο κινητό. Έχω κανονικά από wifi αλλά 3g 4g κτλ τίποτα. Έχω δυο sim πάνω ( wind mobile broadband και q ). Αρχικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις των apn και τα πέρασα όλα σωστά από την αρχή. Ξαναπέρασα rom v7 αλλά και πάλι τίποτα. Τώρα έβαλα την τελευταία developer και πάλι τα ίδια. Έχω επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση πελατών μου απέστειλαν ρυθμίσεις και έκαναν και έλεγχο γραμμών. Όλα οκ αλλά εγώ πάλι δεν έχω ιντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ή συσκευή μου; Μπορώ να το ελεγξω με κάποιο app??? Έχω το redmi note 2 prime. -
Κατεβαζω και εγώ τώρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά
-
το σήμα 3G 4G δεν διορθώνεται τελικά... Θα γυρίσω σε stable πού δούλευε καλύτερα το όλο θέμα...

-
@mihalisvolos Ξεκίνα με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής developer 6.6.30, και εάν δεν στρώσει ξαναμιλάμε.... Πάρε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, photo music κτλ.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
redmi note 4g...........με αυτα που αναφερετε εκανα πρωτα το σταυρο μου,μετα περασα την ρομ.ιδρωσα,ξαναιδρωσα,ξε-ιδρωσα και απο οτι φαινεται δοξα το θεο ολα καλα.
θα την δουλεψω λιγο και επανερχομαι.
ευχαριστω σας!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα