εγω δεν την εβαλα ακομα αλλα να ρωτησω κατι σχετικα ασχετο..εχετε δει καποια βελτιωση της καμερας με την v8?
εχω αυτή την αισθηση στο mi note pro.βεβαια,ακομα δεν προλαβα να την δοκιμασω εκτενως..
Απ: [GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
Καλημέρα παιδιά, επειδή είμαι στην gtv 6.3.17 που μέχρι τώρα είναι χωρίς προβλήματα, η miui 8 στο 1S armani έχει διαφορά προς το καλύτερο; Επίσης για να την περάσω πρέπει να κάνω wipe data ή όπως περνούσα τις προηγούμενες;
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από τοτε που ανανέωσα σε miui v8, δεν έχω mobile internet στο κινητό. Έχω κανονικά από wifi αλλά 3g 4g κτλ τίποτα. Έχω δυο sim πάνω ( wind mobile broadband και q ). Αρχικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις των apn και τα πέρασα όλα σωστά από την αρχή. Ξαναπέρασα rom v7 αλλά και πάλι τίποτα. Τώρα έβαλα την τελευταία developer και πάλι τα ίδια. Έχω επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση πελατών μου απέστειλαν ρυθμίσεις και έκαναν και έλεγχο γραμμών. Όλα οκ αλλά εγώ πάλι δεν έχω ιντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ή συσκευή μου; Μπορώ να το ελεγξω με κάποιο app??? Έχω το redmi note 2 prime.
καλημερα αλλα και εγωμε την Q δεν εχω ιντερνετ καθολου για αυτο εχω καρτα cosmote μονο ιντερνετ και ομιλια μονο q
Γεια σας παιδιά. Κανείς που να την έχει βάλει σε mi4c και να τα πηγαίνει καλά σε θέμα μπαταρίας, θερμότητας και φόρτισης?.Εγώ είχα την προηγούμενη version την Miui 8 αλλά άλλες φορές μου έφευγε γρήγορα η μπαταρία , άλλες πιο αργά , η φόρτιση καθυστερούσε και ξαναπέρασα cyanogen 13.1
Μπαινω στον σερβερ αλλα εκτος απο την GTV6.6.23 δεν βλεπω καπου την 6.6.30.Παιζει κατι?Επισης να πω οτι προσπαθω να την δω απο το κινητο και οχι απο υπολογιστή .
@mihalisvolos Ξεκίνα με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής developer 6.6.30, και εάν δεν στρώσει ξαναμιλάμε.... Πάρε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, photo music κτλ.