Παιδιά μπορείτε να αλλάξετε τον καιρό αντί για AccuWeather να βάλετε κατι άλλο γιατί εμένα λέει καταιγίδες και έχει ήλιο έξω σκας απο την ζέστη...
[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Souits έγραψε:
@mihalisvolos Ξεκίνα με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής developer 6.6.30, και εάν δεν στρώσει ξαναμιλάμε.... Πάρε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, photo music κτλ.
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Καλημέρα σας.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από τοτε που ανανέωσα σε miui v8, δεν έχω mobile internet στο κινητό. Έχω κανονικά από wifi αλλά 3g 4g κτλ τίποτα. Έχω δυο sim πάνω ( wind mobile broadband και q ). Αρχικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις των apn και τα πέρασα όλα σωστά από την αρχή. Ξαναπέρασα rom v7 αλλά και πάλι τίποτα. Τώρα έβαλα την τελευταία developer και πάλι τα ίδια. Έχω επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση πελατών μου απέστειλαν ρυθμίσεις και έκαναν και έλεγχο γραμμών. Όλα οκ αλλά εγώ πάλι δεν έχω ιντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ή συσκευή μου; Μπορώ να το ελεγξω με κάποιο app??? Έχω το redmi note 2 prime.
-
Ολα καλά και σε Μi note, δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
(στην προηγούμενη έκδοση πετούσε συνέχεια κάποιο μηνυμα για το device finder με αποτέλεσμα η συσκευή να είναι ουσιαστικά αδύνατον να χρησιμοποιηθεί)
Ευχαριστούμε πολύ. -
Το μόνο που παρατήρησα σε αυτήν την ρομ είναι τα δεδομένα είναι μόνο σε Ε το Η+ εξαφανίστηκε δεν την συνιστώ
-
Δεν ξέρω για εσάς σε εμένα στο Mi Note Pro ανεβάζει πολύ την θερμοκρασία και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μακάρι να γίνει κάτι να διορθωθεί γιατί κατά αλλά δουλεύει πολύ καλά
Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit TapatalkKαποτε μας κυβερνούσανε τα τζάκια τώρα μας κυβερνάνε τα κούτσουρα! -
Όλα τέλεια με την εγκατάσταση. Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχω διαπιστώσει είναι πολύ μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας το οποίο δεν υπήρχε με την 6.6.23. Τουλάχιστον προς το παρόν....Θα το παρακολουθήσω και ενημερώνω
Redmi Note 3 Pro -
-
Τι ακριβώς είναι το Shell συγγνώμη αρχάριος.Kαποτε μας κυβερνούσανε τα τζάκια τώρα μας κυβερνάνε τα κούτσουρα!
-
πολυ καλη ρομ για redmi3 φαινεται!!και απο αυτονομια και απο γρηγοραδα,ευχαριστουμε την κοινοτητα για την υποστηριξη!!!
-
@satdim Κάνε search στο search του forum μας την λέξη shell.....Δεν είναι δύσκολο.........................................................................ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα