[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H kostasvi έγραψε:
Ο/H geo13z έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Στα settings είναι ενεργό. Κάνει το ίδιο και στο mi5 αλλά και στο mi4
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Καλησπερα και απο μενα μπορω να πω οτι εχει καλυτερη αυτονομια σε σχεση με την προηγουμενη τωρα η αριθμομηχανή τα ιδια κανει.... γενικα το τηλ δουλευει ρολοι σε Μι Μαχ!
-
-
την περασα απο πανω με twrp ολα καλα .
-
-
Από χθές το βράδυ μέχρι αυτή τη στιγμή τέλεια η 6.6.30 .ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;
Mi 11i 8/256 -
Μπραβο παιδια ολα καλα και εδω, μπαταρια εχω την ιδεα οτι ειναι καλυτερα απο την .23 ,χιλια μπραβο!!
-
Ο/H trifos έγραψε:
Ο/H geo13z έγραψε:
Την ξανά έκανα εγκατάσταση από το recovery και δούλεψε. Με αυτόν τον τρόπο όμως και πάλι δεν μου έκανε εγκατάσταση το DD και το SuperSU. Με τον updater από πάνω όλα δούλεψαν σωστά. Λίγο μπέρδεμα με την εγκατάσταση στις δύο τελευταίες rom.!!!
Θα δοκίμασε τώρα και στο mi4.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H gatos814 έγραψε:
Πανω απο την 6.5.26 χωρις format και ΟΛΑ τελεια μεχρι στιγμης
RESPECT!!!!!
Και εγώ έτσι είχα περάσει την προηγούμενη miui 8 πάνω στην 7 χωρίς τίποτα και όλα καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΔΕΝ ΞΕΡω για εσας αλλα εμενα ΟΛΑ δουλευοθν ρολοι.( RN3) : περασα την 8 ΧΩΡιΣ φορματ και μπηκε τελεια. το κομπιουτερακι , η περιστροφη οθονης , το DOLBY ATMOS , οι ηχοι , οι ταπετσαριες , η μπαταρια , ΟΛΑ δουλευουν μια χαρα. περασα την αναβαθμιση απο το updater και περασε τελεια και το αρχειο παρεμεινε. Τι να πω ... ολα μου εχουν κατσει σωστα μεχρι στιγμης.......
Ενα προβληματακι μονο υπαρχει το οποιο ομως υπηρχε και στην 7 . χρησημοποιω το handsent SMS σαν κυρια εφαρμογη αλλα ορισμενα μνμτα δεν μου τα εμφανιζει αλλα ανοιγουν με την μαμα εφαρμογη . αυτα δεν υπαρχουν ουτε στον καταλογο του Ηsms .... παιζει καμια ρυθμιση ??????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα