Εννοω αν λειτουργει φιλε μου...γιατι σε αυτην την Rom που φοραω εγω δεν λειτουργει....αν στην καινουργια λειτουργει τοτε θα την βαλω...ευχαριστω για την απαντηση σου εκ των προτερων!
μόλις το αναβάθμισα και εγώ όλα οκ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε την ομάδα για όλη την καλή δουλεια που έχει κάνει. Παιδιά απο τότε που έκανα αναβάθμιση σε miui 8 απο 4100 mah που ήταν η μπαταρια τώρα δείχνει 4000. Έχει παρατηρήσει κάνενας το ίδιο? βέβαια την μπαταρία δεν την έχω αφήσει ποτέ να πέσει κατω απο 30% και σημερα θα κάνω το πρώτο καλιμπραρισμα. Μια μικρη παρατήρηση που τώρα την είδα. Στη μια επιφανεια του κινητου έχω μόνο widgets όταν παω απο την διπλα επιφανεια σε αυτη με τα widget παρα πολυ γρήγορα κάνει ένα παρα πολυ μικρο λαγκαρισμα. Εμένα δεν με ενοχλεί απλά το αναφέρω σε περίπτωση που άλλα παιδια αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα
Μπορεί κάποιος να πάει Ρυθμίσεις_ΕφαρμογέςsuperSU και να δει αν το "Απενεργοποίηση" είναι ενεργό;;;;; το ίδιο ισχύει σε μένα σε όλες τις εφαρμογές συστήματος.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και σε μένα απενεργοποιημένο είναι. Προφανώς στις εφαρμογές συστήματος το έχουν έτσι για να αποφεύγουν τυχόν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του κινητού στην περίπτωση που κάποιος τα απενεργοποιήσει
Όχι φίλε, μου αν δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις υπάρχει θέμα σοβαρό με το shell.
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κι άλλος;
Προσπάθησα και μέσω Titanium να το κάνω freeze αλλά το superSU δεν εμφανίζεται καν....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν την εβαλα ακομα....ολα λειτουργουν οκ;;; το magic focus της καμερας το χρησιμοποιησες επειδη η τωρινη αυτη που εχω rom δεν μου το βγαζει γαι επιλογη....την 6.6.17 χρησιμοποιω για την ωρα....πιστευεις οτι αξιζει να παω στην 30
Παιδια εχω το ΡΜΝ 2 PRIME και την φλασαρω τωρα. απλα στο reboot εχει εδω και ενα 5λεπτο που δειχνει πως bootαρει αλλα τιποτα. πόση ωρα πρεπει να περιμενω? μήπως κολλησε?
Φίλε μου opanos ειμαι τωρα πια κανα 20 λεπτο που μπουταρει. φοβαμαι μηπως κολλησε. την rom την φλασαρα απευθειας επανω στην αλλη με το twrp. δεν εκανα τιποτα αλλο. αν κολλησε τι μπορω να κάνω?