Ευχαριστω πολύ φίλε μου. Το έκανα αλλά τζιφος!!Ο/H Souits έγραψε:
@mihalisvolos Ξεκίνα με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής developer 6.6.30, και εάν δεν στρώσει ξαναμιλάμε.... Πάρε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, photo music κτλ.

Γεια σου. Ή διαφορά μας είναι ότι πριν περάσω την v8 είχα κανονικά και από wind και από qq. 4g όχι λόγω βολου αλλά 3g κανονικότατα.......Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλημερα αλλα και εγωμε την Q δεν εχω ιντερνετ καθολου για αυτο εχω καρτα cosmote μονο ιντερνετ και ομιλια μονο qΟ/H mihalisvolos έγραψε:
Καλημέρα σας.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από τοτε που ανανέωσα σε miui v8, δεν έχω mobile internet στο κινητό. Έχω κανονικά από wifi αλλά 3g 4g κτλ τίποτα. Έχω δυο sim πάνω ( wind mobile broadband και q ). Αρχικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις των apn και τα πέρασα όλα σωστά από την αρχή. Ξαναπέρασα rom v7 αλλά και πάλι τίποτα. Τώρα έβαλα την τελευταία developer και πάλι τα ίδια. Έχω επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση πελατών μου απέστειλαν ρυθμίσεις και έκαναν και έλεγχο γραμμών. Όλα οκ αλλά εγώ πάλι δεν έχω ιντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ή συσκευή μου; Μπορώ να το ελεγξω με κάποιο app??? Έχω το redmi note 2 prime.
Update:
Το πρόβλημα μετα το καθαρό install διορθώθηκε (δεν κατάλαβα ακριβώς πως διότι αρχικά υπήρχε) και γενικώς ή rom πηγαίνει καλά.