@sakismaf, υπάρχει σχετικός οδηγός στην κατηγορία της συσκευής σου όπου επίσης έχεις κάνεις ποστ, όλες οι απαντήσεις θα σου δοθούν εκεί και από άτομα που έχουν την ίδια συσκευή και έχουν είδη κάνει την διαδικασία

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκανε 2-3 reboot και πες μου εαν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή και ο φωτισμός πυξίδα και μερικά ακόμα.οταν κανω εγκατάσταση κανω παντα τα 4 wipe και μετά install.,μόνο στην ελληνική κανω με το swipe γιατί αλλιώς με τίποτα δεν την κάνει εγκατάσταση ή θα γίνει και θα λέει xiaomi.eu και οχι gr.Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
εμενα δουλεύει κανονικα παντως η αυτοματη φωτεινότητα κανε ένα factory resetΟ/H trifos έγραψε:
στο mi5 και ο αυτόματος φωτισμός δεν λειτουργεί εκτος τις περιστροφής.
Ρίξε μια ματιά εδώ.Ο/H sakismaf έγραψε:
για να περασω αυτη τη ρομ απο την official κινεζικη που εχω πρεπει να ακολουθησω κατι συγκεκριμενο για τη συσκευη μου(mi5)?
γιατι βλεπω διαφορους οδηγους και δε ξερω τι ισχύει τελικα. με το miflash η απο το κινητο τη κανω εγκατασταση?
Ο/H geo13z έγραψε:
Σε μένα με τα reboot δεν δούλεψε. Έκανα,(για να αποφύγω το factory reset) την αλχημεία, εγκατάσταση από το recovery, μετά wipe cache και ξανά εγκατάσταση από τον updater. Κουλό ε; Δούλεψαν όλα όμως!!!!
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Την είχα περάσει πανω απο την 6.6.23 με wipe cache /dalvic στο τελος και μετα απο 2-3 reboot ξανα εμφανίστηκαν τα προβλήματα, θα δοκιμάσω τον τρόπο που αναφέρεις.