Διαφήμιση

[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H sw4lgt έγραψε:

ένα από τα σφάλματα είναι η γραμμή κατάστασης που όταν την ρυθμίζεις να είναι με τα πολλά εικονίδια μαζί όταν το τραβάς κάτω σού βγάζει πρώτα τον χώρο ειδοποίησης και πρέπει να κάνεις δεξιά για να δεις τα εικονίδια μετά η εναλλαγή σε μόνη σειρά δεν είναι βολική.. Γενικά είμαι τής άποψης ότι η miui 7 ήταν πολύ Πίο όμορφη και βολική..

Αν πας στις ρυθμίσεις της μπαρας ειδοποιησεων μπορεις να επαναφερειςς την παλια

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Για όσους απο εσας είστε δυσαρεστημένοι όπως εγω, που αφαιρέθηκε η επιλογή των προφιλ ενεργειας στο miui 8 χθες ανακαληψα μια πολυ καλη εφαρμογη που κάνει ακριβως τα ίδια πραγματα. Αν έχετε και root θα έχετε όλες τις λειτουργίες που έιχατε και στο miui 7. Λέγεται #1 profile δεν εχει πολλά downloads αλλα μέχρι στιγμης με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Μπορείτε να φτιαξετε το καθε προφιλ που θελετε όπως για το βραδυ, το προφιλ εκτακτης αναγκης και αλλα και να του ορίσετε τι θελετε να κανει στην καθε περίπτωση. Επίσης έχει την επιλογη το κάθε προφίλ να ξεκινα αυτόματα όταν ισχυει μια συγκεκριμένη κατάσταση που θα του ορίσετε εσεις.
  • καλημερα στην ομαδα , επειδη εχω μπερδευτει λιγο εχω το mi4 wcdma εχω την ρομ gtv 6.5.26 dev εκδοση android 6.0.1 mmb29m. ποιες ειναι οι οδηγιες για να βαλω την miui 8. ευχαριστω
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Geowrc έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να το κρατάει ενεργό. Η μόνες εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση είναι Viber και Skype
    Όπως φαίνεται είναι το Google Services .... μετά από επανεκκίνηση λογικά θα σου σταματήσει
  • Ο/H cal έγραψε:

Ο/H sw4lgt έγραψε:

ένα από τα σφάλματα είναι η γραμμή κατάστασης που όταν την ρυθμίζεις να είναι με τα πολλά εικονίδια μαζί όταν το τραβάς κάτω σού βγάζει πρώτα τον χώρο ειδοποίησης και πρέπει να κάνεις δεξιά για να δεις τα εικονίδια μετά η εναλλαγή σε μόνη σειρά δεν είναι βολική.. Γενικά είμαι τής άποψης ότι η miui 7 ήταν πολύ Πίο όμορφη και βολική..
    Αν πας στις ρυθμίσεις της μπαρας ειδοποιησεων μπορεις να επαναφερειςς την παλια

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ίσως δεν έκανα καλή διατύπωση.. Έβαλα την γραμμή κατάστασης όπως και την miui 7 αλλά.... Όταν σέρνεις προς τα κάτω να εμφανιστεί ανοίγει τον χώρο ειδοποίησης και πρέπει να κάνεις πάντα μία δεξιά για να πας στα εικονίδια...
    :thumbsup:
  • Καλημερα σε ολους ,ποια wipe κανω για να παω στην stable 7.5.1.0....εχω την Ελληνικη dev miui 8.....Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ο bootloader?....αν ναι πως ξεκλειδωνω μετα?
    Μια χαρα ειναι η rom ομως εχω την εντυπωση πως οταν μιλαω το κινητο ζεστενεται πολυ...θα καψω κανα αυτι :D
    Εχω παρει ενα backup με recovery σε περιπτωση αν θελω να γυρισω ξανα στην dev...δεν με ενδιαφερει να κρατησω τις εφαρμογες μου....
  • Ο/H tsarlam έγραψε:

Καλημερα σε ολους ,ποια wipe κανω για να παω στην stable 7.5.1.0....εχω την Ελληνικη dev miui 8.....Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ο bootloader?....αν ναι πως ξεκλειδωνω μετα?
    Μια χαρα ειναι η rom ομως εχω την εντυπωση πως οταν μιλαω το κινητο ζεστενεται πολυ...θα καψω κανα αυτι :D
    Εχω παρει ενα backup με recovery σε περιπτωση αν θελω να γυρισω ξανα στην dev...δεν με ενδιαφερει να κρατησω τις εφαρμογες μου....
    Μόλις μπεις recovery, θα κάνεις απλά "swipe to factory reset" και μετά θα κάνεις install την stable που θα έχεις έτοιμη στο κινητό. Αν ξεχάσεις να την βάλεις, όπως είσαι στο twrp κάνεις mount την sd και θα την βλέπεις από τον windows explorer για να βάλεις μέσα το zip της stable ROM. Ο boot-loader όσο βάζεις τις Ελληνικές ή τις Ευρωπαϊκές ROM θα παραμείνει ξεκλείδωτος και θα κλειδώσει όταν βάλεις οποιαδήποτε official ΑγγλοΚινέζικη. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις πάλι όπως έκανες την πρώτη φορά.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H tsarlam έγραψε:

Καλημερα σε ολους ,ποια wipe κανω για να παω στην stable 7.5.1.0....εχω την Ελληνικη dev miui 8.....Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ο bootloader?....αν ναι πως ξεκλειδωνω μετα?
    Μόλις μπεις recovery, θα κάνεις απλά "swipe to factory reset" και μετά θα κάνεις install την stable που θα έχεις έτοιμη στο κινητό. Αν ξεχάσεις να την βάλεις, όπως είσαι στο twrp κάνεις mount την sd και θα την βλέπεις από τον windows explorer για να βάλεις μέσα το zip της stable ROM. Ο boot-loader όσο βάζεις τις Ελληνικές ή τις Ευρωπαϊκές ROM θα παραμείνει ξεκλείδωτος και θα κλειδώσει όταν βάλεις οποιαδήποτε official ΑγγλοΚινέζικη. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις πάλι όπως έκανες την πρώτη φορά.
    Σε ευχαριστω πολυ...δοκιμαζω αμεσως τωρα...!!!!!!
  • Ο/H StamatisGr έγραψε:

Βρε παιδιά πως περνάω superuser στο redmi 2 (2 gb)?
    Περασα την miui 8 (6.6.23) και ξεrootαρίστηκα.
    Το redmi εχει twrp 3.0.x απο mic.
    Αν ψάξεις στην εσωτερική SD, θα βρεις ένα αρχείο supersu.zip. Θα το περάσεις (εγκατάσταση) όπως ακριβώς κάνεις με τις ROM. Αν δεν το βρίσκεις στην εσωτερική SD, κάντο extract από το zip της ROM από τον κατάλογο supersu :)
  • καλημερα ,ευχαριστουμε τα παιδια για την μεγαλη προσπαθεια που κανουν για να εχουμε τις rom.
    στο δια ταυτα.
    1.η περιστροφη εξακολοθυει να μην δουλευει.
    2.οταν κανω back up απο το τηλ. ποτε δεν μου κραταει το viber και τον λογαριασμο yahoo που εχω περασμενο στο gmail.
    3. οπως και τις ρυθμισεις του τηλεφωνου μετα απο περασμα του baψk up.
    ευχαριστω.
  • Διαφήμιση
  • μθα μικρή βοήθεια;;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...